COPC
Notícies d'àmbit general, amb afectació a tot Catalunya

El Psicurt rep 383 curts a concurs sobre salut mental i us convida a noves projeccions amb col·loqui obert!

Un cop tancades les inscripcions el 30 de juny, l'organització del Festival de curts sobre salut mental Psicurt ha comunicat la xifra de curtmetratges que s'han inscrit enguany al concurs: 383, és a dir, 28 més que el 2024.  

Aquest increment també es deu al fet que, enguany, per a celebrar que el festival arriba a la seva 10a edició, s'han admès curtmetratges en tres categories: Ficció, Documental i Animació, quan normalment només n'hi ha dues.

Així ha quedat el recompte d'obres rebudes:

  • Secció Ficció: 295

  • Secció Documental: 45

  • Secció Animació: 26

  • Secció Educurt: 17

A partir d'ara, un jurat compost per professionals de la psicologia i l'audiovisual triarà la trentena d'obres que seran projectades durant el festival a l'octubre, i podran ser votades per públic i jurat per tal d'optar als premis en metàl·lic de cada categoria.

Una 10a edició plena d'activitats paral·leles

Tot i que el gruix del festival d'enguany se celebrarà del 9 al 12 d'octubre, el festival prepara múltiples activitats, no només fora d'aquestes dates, sinó també fora de Tarragona i Reus, com és el cas de les "Estel·les del Psicurt", les tres sessions que s'estan portant a terme a la ciutat de Lleida:



Pròxima cita: 'Sorda', amb la directora Eva Libertad

La pròxima cita serà el 19 de juliol a les 19 h al Teatre Tarragona, on el públic podrà assistir a la projecció de "Sorda", la pel·lícula que va rebre el Premi del Públic al darrer Festival de Berlin, a més de quatre premis al Festival de Màlaga 2025, incloent-hi la Biznaga de Oro a la millor pel·lícula, els premis a millor actor (Álvaro Cervantes) i millor actriu (Miriam Garlo), i el Premi del Públic. A més, el germen de la pel·lícula va ser el curt homònim, que va guanyar el tercer premi a la Secció Ficció del Psicurt l'any 2023. 

El col·loqui de després de la projecció donarà al públic l'oportunitat d'escoltar, preguntar i intercanviar idees amb Eva Libertad, directora de la pel·lícula; Núria Muñoz-Ortín, la seva productora; i Laura Bada, psicòloga i intèrpret de llengua de signes. El debat estarà moderat per Jaume Descarrega, psicòleg i director tècnic del Psicurt, i comptarà amb una intèrpret en llengua de signes


Les portes s'obriran a les 18:45 h per començar la projecció puntualment a les 19 h. Com sempre, l'entrada serà lliure. 

Us hi esperem!





Comissió de Cultura Psicurt
Jornada 'UpToDate: Rehabilitació i tractaments no farmacològics en les malalties neurològiques'

El pròxim 25 de setembre, la Secció de Neuropsicologia del Col·legi organitza la jornada UpToDate: Rehabilitació i tractaments no farmacològics en les malalties neurològiques, una trobada presencial que tindrà lloc de 10 a 17 h i que reunirà professionals per compartir les darreres actualitzacions científiques en l’àmbit de la neuropsicologia.

La jornada s’estructurarà en dues parts. Al matí, les conferències se centraran en la rehabilitació neuropsicològica aplicada a diverses patologies, com el dany cerebral adquirit (DCA), la discapacitat intel·lectual i les malalties neurodegeneratives. A la tarda, es presentaran noves tècniques d’estimulació i rehabilitació, com la neuromodulació (TMS i tDCS), la musicoteràpia i l’ús de la realitat virtual en neurorrehabilitació.

Programa:

10 h – Presentació a càrrec de la Junta de la Secció de Neuropsicologia del COPC

10.20 h – Conferències

  • Rehabilitació neuropsicològica en DCA: desmuntant mites, aplicant ciència

  • Rehabilitació neuropsicològica en Discapacitat intel·lectual

  • Torn de preguntes 

11.30 h – 13 h: Conferència 

  • Rehabilitació en DCA

  • Rehabilitació cognitiva en malalties neurodegeneratives

  • Torn de preguntes 

13 h - 15 h Dinar

15 h - 16.30 h – Conferència 

  • Actualitzacions en la neuromodulació (TMS i tDCS)

  • Rehabilitació neuropsicològica a través de la musicoteràpia

  • Realitat virtual en neurorrehabilitació: Avanços científics i desencerts conceptuals

  • Torn de preguntes 

16.30 h – Conclusions de la Jornada

17 h - Finalització de la Jornada

Aquesta jornada representa una oportunitat per actualitzar coneixements i conèixer les darreres investigacions en l’àmbit de la rehabilitació i l’estimulació en diferents patologies neurològiques. Consulta tota la informació i inscriu-t'hi prement aquest enllaç.

Secció de Neuropsicologia
Inscriu-te al curs "Psicooncologia, humanització en càncer i final de vida" organitzat per l'Institut de Formació Contínua de la UB

L'Institut de Formació Contínua-IL3 de la Universitat de Barcelona ha obert la matrícula del curs Psicooncologia, humanització en càncer i final de vida, una formació dissenyada per donar resposta a la creixent necessitat d’humanitzar l’atenció en l’àmbit oncològic que tindrà lloc entre el 16 d’octubre i el 19 de desembre de 2025.

Aquesta formació està avalada per entitats de referència en l’àmbit oncològic, com l’Institut Català d’Oncologia i l’Associació Espanyola Contra el Càncer, tot garantint una formació de qualitat i alineada amb les necessitats del sector. S’adreça a professionals de la salut que treballen amb pacients oncològics, les seves famílies i equips sanitaris, i ofereix eines pràctiques i basades en l’evidència per aplicar intervencions psicoterapèutiques breus al llarg de totes les fases de la malaltia. 

El curs compta amb un equip docent d’alt nivell format per professionals amb àmplia experiència en psicooncologia i atenció psicosocial:

  • Cristian Ochoa: Psicòleg clínic del Servei de Psicooncologia i cap del Programa de Salut Digital i Atenció Psicosocial a l’Institut Català d’Oncologia. Professor agregat i director de la Càtedra Impacte Vital en front del Càncer a la Universitat de Barcelona.

  • Celia Ibañez: Psicòloga a la Unitat de Cures Pal·liatives de l’Hospital Virgen de Poveda (Madrid). Professora associada i coordinadora del Màster en Psicooncologia a la Universitat Complutense.

  • Maria Serra: Psicòloga del Programa de Salut Digital i Atenció Psicosocial de l’Institut Català d’Oncologia.

  • Maria Lleras: Psicòloga clínica al Servei de Psicooncologia de l’Institut Català d’Oncologia.

La metodologia del curs combina classes en línia asincròniques, mentories grupals sincròniques i autoavaluacions contínues, fet que garanteix un aprenentatge dinàmic, flexible i aplicat. A més, s’ofereix un preu reduït per a residents a l’Estat espanyol d’entre 25 i 64 anys, amb un descompte del 70 % per a aquells que compleixin els requisits ja esmentats. El curs és també bonificable per a empreses, amb un total de 39 hores reconegudes per al càlcul de la bonificació.

Per a més informació i inscripcions, consulta la pàgina oficial del curs.



Igualtat i Feminisme presenta una eina per reforçar l'atenció a les víctimes de violències masclistes

El Departament d’Igualtat i Feminisme de la Generalitat de Catalunya ha presentat la guia Instrument per elaborar informes professionals dels serveis especialitzats de la Xarxa d’Atenció i Recuperació Integral de les Violències Masclistes. Una eina que neix amb l'objectiu d'ajudar els equips professionals a estandarditzar els informes i fer-los més clars, útils i respectuosos amb les víctimes de violència masclista, i també donar suport al personal tècnic en la seva tasca d’atenció i acompanyament a dones, infants i adolescents que han patit aquesta violència. Aquesta nova guia garanteix, a més, que les dones, infants i adolescents puguin accedir a informació clau del seu procés de recuperació.

La presentació va tenir lloc dilluns 30 de juny a l’Auditori del Districte Administratiu davant de més de 150 professionals d’atenció a les violències masclistes dels SIE, SIAD, serveis residencials, serveis socials i altres professionals dels circuits. I va comptar amb la presència de Belén Gallo Garcia, directora general per a l'Erradicació de les Violències Masclistes, i de la vocal de la Junta de Govern del COPC, Elisa Micciola, psicòloga i criminòloga, especialitzada en victimització, trauma i violència, qui és autora de la guia. 

Una guia pràctica i tècnica

L'eina consisteix en una guia pràctica i tècnica, de 85 pàgines, pensada per facilitar l’elaboració d’informes professionals des d’una perspectiva de drets humans, de gènere i interseccional. S’adreça al conjunt de professionals que treballen als serveis especialitzats de la Xarxa —com ara la Línia 900, els Serveis d’Intervenció Especialitzada (SIE), els Serveis d’Acolliment i Recuperació (SAR), els SIAD, o el Servei d’Intervenció en Crisi (SIC)— i ofereix models, pautes i criteris clars per redactar informes ajustats al marc legal, ètic i metodològic que regula la seva pràctica.



Un dels punts a destacar és que aquesta eina reconeix el dret de les persones ateses a accedir a la informació generada durant la intervenció professional i institucional, tal com estableix el Protocol marc per a una intervenció amb diligència deguda en l’eix de reparació integral de 2022.

Des de Govern.cat, destaquen també que "Els informes elaborats amb aquest instrument tenen una funció assistencial, no pericial, i aporten informació rellevant sobre el procés de recuperació, l’impacte de la violència i els factors de risc o vulnerabilitat. L’eina també especifica com han de ser aquests informes quan són requerits per les autoritats judicials, sempre respectant la confidencialitat i la dignitat de les persones ateses".

El document s'estructura en 10 punts, que tracten des del marc legal i les bones pràctiques fins a la redacció i estil dels informes, passant per les comunicacions d'ofici de risc, els models d'informes professionals o la ratificació dels informes tècnics en el judici oral. 

La guia ja està disponible per a la seva lectura al següent enllaç:

 Llegiu la guia
 

COPC Notícies destacades Secció de Psicologia Jurídica
Col·labora en l'enquesta d'investigació dirigida als professionals de la psicologia i l’advocacia especialitzats en l’àmbit del dret de família

El grup de treball d’investigació de la Secció Alternatives per a la Resolució de Conflictes (ARC) del COPC t’anima a participar en una enquesta que forma part del seu estudi sobre la col·laboració entre professionals de la psicologia i de l’advocacia col·laborativa. Aquesta enquesta s’emmarca dins d’un estudi que està duent a terme amb l’objectiu d’analitzar l’eficàcia, els beneficis i els reptes de la col·laboració interdisciplinària en l’àmbit dels conflictes familiars, específicament entre professionals de la psicologia especialitzats i professionals de l’advocacia de dret col·laboratiu.

📝 Per què és important la vostra participació?

- Les vostres respostes ajudaran a identificar patrons, oportunitats i necessitats en el treball interdisciplinari.
- Contribuireu a generar coneixement que beneficiarà tota la comunitat professional.
- Els resultats es podran utilitzar per millorar la formació i les intervencions en casos de família.

El qüestionari és totalment anònim i confidencial, i només et portarà entre 8 i 10 minuts completar-lo. A més, les dades recollides seran utilitzades exclusivament amb finalitats de recerca acadèmica.

La teva participació és essencial per obtenir una visió completa i realista de la col·laboració entre disciplines en l’àmbit familiar, prem aquí per accedir al formulari. Et recordem que tens temps per respondre l'enquesta fins al 10 de setembre

Participa en l'enquesta 

Aquesta enquesta forma part del projecte (P)Sí Mediació, impulsat per la Secció d’Alternatives per a la Resolució de Conflictes (ARC) del COPC, amb l’objectiu de promoure la cultura de pau i el benestar a les organitzacions. El projecte inclou un cicle de tallers formatius en línia i unes jornades sobre experiències d’èxit als territoris per generar canvi. Consulta la web del projecte aquí.

Secció Alternatives per a la Resolució de Conflictes (ARC)
Participa en la 2a edició dels Premis COPC de la Secció de Psicologia Jurídica

La Secció de Psicologia Jurídica del COPC et convida a participar en la 2a edició dels Premis COPC de la Secció. El concurs està obert a totes les persones col·legiades del COPC que són membres de la Secció i d'algun dels seus grups de treball.

Els treballs presentats han de respondre a treballs de recerca o assaig i pràctica professional i emprenedoria, guies o material d'interès en l'àmbit del grup de treball al qual es pertanyi, així com a la Secció de Psicologia Jurídica, essent material d'interès col·legial i per la Psicologia Jurídica i Forense.

Com participar-hi?

Pots presentar el teu treball identificat amb el teu nom, el teu DNI i número de col·legiació, adreça, telèfon mòbil, adreça de correu electrònic i resum curricular. Caldrà, també, que l'article hagi estat fet amb el propòsit de participar al premi.

Si ja t'has convençut i vols presentar-t'hi, consulta aquí les bases del concurs per no perdre-te'n detall. Per a concursar-hi, fes-nos arribar el teu treball digitalment al correu [email protected] i [email protected] adjuntant el document identificatiu d’autoria i el projecte/treball sense fer constar dades identificatives d'autoria.

El termini de presentació dels articles s’inicia el 15 de setembre de 2025 i finalitza el 31 de desembre de 2025. El jurat presentarà el veredicte abans del 31 de gener de 2026 i els premis s’atorgaran al Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, en l’acte del Patró de la Psicologia de 2026.

Cada treball serà avaluat per un jurat qualificador. Les integrants del jurat són Elisa Micciola, Andrea Horta i Inés Lovelle.

Els premis

Es farà entrega de 3 premis

  • 1r premi, dotat amb 2.000 euros.

  • 2n premi, dotat amb 1.200 euros.

  • 3er premi, dotat amb 800 euros.


El COPC espera que els premis et resultin d'allò més interessants i hi aportis el teu gra de sorra!

COPC Secció de Psicologia Jurídica
Aquestes són les 14 novetats del mes de juny que t'ofereix la Biblioteca del COPC

                                Novetats del mes de juny

                                El butlletí setmanal del COPC et presenta les novetats que incorpora la biblioteca del COPC per tal que coneguis la temàtica, diversitat, tipologia i disponibilitat dels llibres que el Col·legi adquireix per oferir-te.

                                Perquè coneguis els nous llibres del fons documental, la biblioteca te n'elabora una tria. Si t'interessa alguna novetat, fes-hi clic i reserva-la:

                                Última llamada en la frontera: prevención de las conductas suicidas en adolescentes

                                Díaz Calderón, Francisco Javier

                                Desclee de Brouwer, 2021

                                 Separar-se... i ser feliç

                                Oliveras, Josep

                                HakaBooks, 2020
                                Optimismo y salud lo que la ciencia sabe de los beneficios del pensamiento positivo

                                Rojas Marcos, Luis

                                Grijalbo: Penguin Random House Grupo Editorial, 2020

                                 
                                La Cueva del mono: las siete piedras de la sabiduría

                                Moix Queraltó, Jenny,Oliver, Ariadna

                                Plataforma Editorial, 2022

                                 
                                Felices y tranquilos como Yupsi el dragón: una guía para practicas meditación con los niños

                                Champeaux-Cunin, Marie-Christine, Butet, Dominique

                                Zenith, 2019

                                 

                                Neuromúsica: cerebro, ciencia y arte


                                Jauset Berrocal, Jordi A.

                                Plataforma Editorial

                                 

                                Cuéntame cuando sí anidé en una tripa y sí nací


                                Cortés, Cristina; García, June, Larraya, Lorena, il·lustrador

                                Desclée de Brouwer, 2020

                                 
                                Manual de psicofarmacología para profesionales de la salud mental


                                Bravo Ortiz, María Fe; López Cánovas, Francisco Javier

                                Síntesis, 2018

                                    Tancament d'estiu

                                    La Biblioteca del COPC tancarà de l’11 al 22 d’agost, ambdós inclosos. El servei de préstec quedarà interromput, per això es recomana fer les devolucions abans del tancament per vacances.

                                    Et recordem que pots sol·licitar la pròrroga dels llibres a través de la teva àrea privada (La Meva Biblioteca/Préstecs) o bé pots consultar el següent videotutorial.

                                    Biblioteca Serveis del COPC
                                    S’obren les inscripcions al Curs d'Especialització en Victimologia Juridicoforense

                                    El Curs d'Especialització en Victimologia Juridicoforense és un complet i extens curs organitzat per la Secció de Psicologia Jurídica que s’iniciarà el dia 10 d’octubre de 2025 i finalitzarà el 30 de maig de 2026. Es programa en modalitat semipresencial, amb sessions en format virtual i sessions presencials a la seu del COPC de Barcelona, i té 150 hores de durada. 

                                    Durant el curs es fomentarà una formació de qualitat i específica segons les àrees d’expertesa, posant èmfasi en l’adquisició de coneixements en victimologia i en la seva influència en els diferents processos de trauma jurídic, ètic i tècnic. Després d’un mòdul introductori que establirà les bases del marc jurídic i del paper de la víctima, s’aprofundirà en la comprensió del trauma, les afectacions i les possibles seqüeles, adaptant-les al tipus de delicte i a les característiques de la persona afectada. Així mateix, s’exploraran les particularitats de la capacitat de narració, revelació i record del trauma des del punt de vista de la víctima com a testimoni. A partir d’aquests fonaments, es desenvoluparan competències d’intervenció victimològica a curt i llarg termini, alhora que es coneixeran les característiques victimològiques més comunes associades a diverses tipologies delictives.

                                    Per a aquest curs, les persones col·legiades ja poden escollir el pagament fraccionat. Durant el procés d’inscripció habitual, a la pantalla de pagament, les persones col·legiades hauran d’escollir fer el pagament de forma sencera o optar per l’opció de fraccionament de l’import total en 6 mensualitats.

                                    Et recordem que les inscripcions estaran obertes fins el 3 d'octubre a les 8 h. 

                                    Tota la informació sobre el curs i el formulari d’inscripció és en aquest enllaç a l’apartat de formació del web. Per qualsevol consulta respecte a la formació podeu contactar amb el Departament de Formació del COPC enviant un correu electrònic a [email protected]

                                    Actualitza’t o forma’t en psicologia jurídica i forense amb les formacions de la Secció de Psicologia Jurídica del Col·legi.

                                    Activitats destacades Formació Secció de Psicologia Jurídica
                                    El COPC manté ferm el compromís amb la prevenció i lluita contra l'assetjament sexual, per raó de sexe i contra les persones LGBTI+

                                    El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya té una postura proactiva perquè la seva activitat estigui lliure d'assetjament i violències. Una de les principals eines de prevenció i lluita per al que no s'hi donin situacions d'assetjament o violències és el Protocol per a la prevenció i actuació davant l’assetjament sexual, l’assetjament per raó de sexe i situacions d’assetjament i violència contra les persones LGTBI, que la Junta de Govern del COPC va aprovar el 28 de novembre de 2024.

                                    Aquest mes de juny, en què es commemoren la diversitat i els drets del col·lectiu LGTBI+, el COPC recorda el compromís del COPC amb un entorn laboral segur, respectuós i lliure d’assetjament. El protocol recull el posicionament del Col·legi, que es tradueix en:

                                    🔹Tolerància zero davant qualsevol forma d’assetjament: sexual, per raó de sexe, orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

                                    🔹Aplicació a totes les persones que treballen o col·laboren amb el COPC, en qualsevol espai o situació laboral, incloent-hi formacions, actes socials o comunicacions digitals

                                    🔹L'assetjament no és només físic. Comentaris, bromes, actituds o silencis que generin un entorn hostil també són assetjament.

                                    🔹Totes les persones vinculades al Col·legi han de tenir un paper actiu en la prevenció de l'assetjament: han de respectar, escoltar i actuar-hi.

                                    Aquest mes de l’Orgull, el COPC es reafirma en el ferm convenciment que la diversitat és un valor i que el respecte entre les persones és irrenunciable.

                                    Per a més informació llegeix el Protocol per a la prevenció i actuació davant l’assetjament sexual, l’assetjament per raó de sexe i situacions d’assetjament i violència contra les persones LGTBI.

                                    Notícies destacades
                                    Tancament del COPC el 4 de juliol i horaris d’estiu 2025

                                    El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) informa que totes les seves seus romandran tancades el divendres 4 de juliol de 2025. El servei es reprendrà amb normalitat el dilluns 7 de juliol.

                                    A més, amb l’arribada de l’estiu, s’aplicarà l’horari intensiu d’atenció al públic i es preveuen diversos dies de tancament a cada seu. A continuació, detallem els horaris i afectacions per territori:

                                    Seu Central del COPC – Barcelona

                                    Horari intensiu: Del 30 de juny al 12 de setembre, de dilluns a divendres, de 9 a 15 h
                                    Dies de tancament: 23 i 24 de juny, 4 de juliol, de l’11 al 22 d’agost, 11 i 24 de setembre


                                    Delegació Territorial de Girona

                                    Horari intensiu: Del 30 de juny al 12 de setembre, de dilluns a divendres, de 9 a 15 h
                                    Dies de tancament: 23 i 24 de juny, 4 de juliol, de l’1 al 31 d’agost, 11 de setembre


                                    Delegació Territorial de Lleida

                                    Horari intensiu: Del 30 de juny al 12 de setembre, de dilluns a divendres, de 9 a 15 h
                                    Dies de tancament: 23 i 24 de juny, 4 de juliol, de l’1 al 31 d’agost, 11 i 29 de setembre


                                    Delegació Territorial de Tarragona

                                    Horari intensiu: Del 30 de juny al 12 de setembre, de dilluns a divendres, de 9 a 15 h
                                    Dies de tancament: 23 i 24 de juny, 4 de juliol, de l’1 al 31 d’agost, 11, 22 i 23 de setembre


                                    Per a qualsevol consulta o gestió, us recomanem planificar amb antelació i consultar els canals habituals d’atenció del COPC. Gràcies per la vostra comprensió i bon estiu!

                                    Notícies destacades Serveis del COPC
                                    La Biblioteca presenta 14 novetats en paper, 5 d'aquestes suggerides pel Grup de treball de Psicologia perinatal, 1 del Grup de treball de Musicoteràpia i 1 del Grup de treball de Violències masclistes del COPC
                                    El butlletí setmanal del COPC et presenta les novetats que incorpora la biblioteca del COPC per tal que coneguis la temàtica, diversitat, tipologia i disponibilitat dels llibres que el Col·legi adquireix per oferir-te. A més, 5 d'aquestes suggerides pel Grup de treball de Psicologia perinatal, 1 del Grup de treball de Musicoteràpia i 1 del Grup de treball de Violències masclistes del COPC.

                                    Funcionament del servei de préstec de tests

                                    El servei de préstec de tests ofereix dues modalitats:
                                    • Modalitat gratuïta: Inclou el préstec del manual de consulta i del material manipulatiu, si la prova en porta.
                                    • Modalitat de copagament (packs): Inclou el préstec del manual de consulta, el material manipulatiu i els quaderns de preguntes en format de consulta (que s’han de retornar a la biblioteca). També inclou els fulls de resposta per una sola aplicació i la correcció informàtica, si la prova en disposa.
                                    Com sol·licitar un pack?

                                    Per demanar un pack, cal buscar en el catàleg el test que us interessa afegint PACK al nom.
                                    Exemple: si voleu fer una aplicació del TAMAI, heu de cercar "TAMAI PACK".

                                    Si reserveu el test sense pack, només se us prestarà el manual de consulta i el material manipulatiu si en porta, però no inclourà fulls de resposta ni correcció informàtica.

                                    Cada pack té un límit de 15 préstecs de manera permanent. Un cop superat aquest nombre, ja no es podrà tornar a prestar. A més, no es poden realitzar pròrrogues en el préstec. Cada persona pot tenir en préstec un màxim de tres packs simultàniament. Quan es té en préstec un pack, es pot sol·licitar la correcció informàtica si escau. També es recomana fer la reserva prèviament i esperar la confirmació de la biblioteca abans de recollir-lo, en cas que s’hagi escollit aquesta opció en el moment de la reserva.

                                    Per a més informació, consulteu el llistat de tests i el llistat de preus.

                                    Novetats del juny

                                    El valor de la ayuda: equipos de ayuda frente al bullying
                                    Avilés, José María; Cowie, Helen;
                                    Alonso, Natividad
                                    Horsori, 2020

                                    Mercados reproductivos : crisis, deseo y desigualdad
                                    Lafuente Funes, Sara; Pérez Orozco, Amaia
                                    Katakrak Liburuak, 2021

                                    Instants màgics
                                    Vila, Carme; Letosa, Laia; 
                                    Jiménez, Javier
                                    Camina Editorial, 2024

                                    He avortat : una història íntima sobre la interrupció voluntària de l'embaràs
                                    Harmange, Pauline; Ubach, Mercè
                                    Columna Edicions, Llibres i Comunicació, S.A.U., 2023

                                    Nuestros hijos y nosotros
                                    Small, Meredith F.
                                    Crianza Natural, 2013

                                    Transformar el trauma : programa para sanar y recobrar la plenitud después del trauma
                                    Gordon, James S.; Hernández González, Andrea
                                    Ediciones Gaia, 2021

                                    Los Estados de ánimo: el aprendizaje de la serenidad

                                    Portella Moll, Maria J.
                                    Portillo, Miguel J.; André, Christophe
                                    Kairós, 2017

                                    Tu ansiedad bajo control
                                    Pérez Domínguez, Tais; García Morilla, Sergio
                                    Zenith, 2024

                                    Biblioteca Serveis del COPC