InfoCOPC

L'InfoCOPC és el butlletí informatiu que el Col·legi envia per correu electrònic als col·legiats i col·legiades que volen estar informats de l'activitat de la institució

InfoCOPC


L’InfoCOPC és el butlletí informatiu setmanal del COPC que s’envia cada dijous a tots els col·legiats i col·legiades que així ho han indicat a l’àrea privada. Inclou les darreres notícies relacionades amb el Col·legi i amb l’actualitat del món de la psicologia. També ofereix un llistat de les activitats formatives del COPC.

 

InfoCOPC delegacions territorials  


Cada delegació territorial del COPC envia quinzenalment un butlletí als col·legiats i col·legiades que així ho han indicat a la seva àrea privada. El butlletí exposa les últimes notícies de cada delegació així com les informacions destacades de la seu central o del món de la psicologia. També inclou l’oferta formativa del Col·legi. Actualment s'envia l'InfoCOPC Girona, l'InfoCOPC Lleida i l'InfoCOPC Tarragona.

  Subscripció


  Els col·legiats i col·legiades i les altres persones interessades poden subscriure's a cada butlletí individualment, ja sigui a l'InfoCOPC general, InfoCOPC Girona, l'InfoCOPC Lleida i l'InfoCOPC Tarragona. D'altra banda, també poden inscriure's a més d'un butlletí, a tots els que desitgin, a través dels següents enllaços:

  InfoCOPC
  general

  L'InfoCOPC general s'envia setmanalment des de la seu central del Col·legi, cada dijous.

  Subscriu-m'hi 

  InfoCOPC
  Girona

  L'InfoCOPC Girona s'envia quinzenalment des de la DT de Girona, en dimecres.

  Subscriu-m'hi

  InfoCOPC
  Lleida

  L'InfoCOPC Lleida s'envia quinzenalment des de la DT de Lleida, en dimecres.

  Subscriu-m'hi

  InfoCOPC Tarragona

  L'InfoCOPC Tarragona s'envia quinzenalment des de la DT de Tarragona, en dimecres.

  Subscriu-m'hi

  Consulta els últims InfoCOPC