Informació sobre serveis, recursos i fons documental

Biblioteca i centre de documentació  | Serveis, recursos i fons documental
Les biblioteques del COPC posen a la teva disposició tots els recursos que necessites com a professional i com a estudiant

Serveis

 • Informació, referència i consulta
  Assessorament sobre què pot cobrir o resoldre les necessitats informacionals dels col·legiats i col·legiades, què tenen a la seva disposició, com cercar-ho i on trobar-ho.
   

 • Obtenció de documents del Servei d'Obtenció de Documents (SOD)
  Obtenció d’articles, capítols de llibres, etcètera, sempre subjectes a la legislació d’obres protegides amb drets d’autor.

 • Elaboració de bibliografies temàtiques i butlletins de novetats bibliogràfiques
  La biblioteca realitza periòdicament llistats de llibres sobre temàtiques d’interès, efemérides, etcètera.  

 • Préstec personal, a domicili o interbibliotecari amb les Delegacions Territorials del COPC i amb les biblioteques incloses al Catàleg Col·lectiu d’Universitats de Catalunya (CCUC).   

 • Consulta de bases de dades especialitzades en psicologia
  El COPC manté subscripcions a diverses bases de dades, especialitzades en Psicologia on podeu obtenir bibliografia de literatura científica, tesis doctorals, guies, etcètera.  

 • Accés a gestors de referències bibliogràfiques
  Ús d’eines de gestió de referències, per a l’elaboració de citacions bibliogràfiques i l’administració de recursos i referències.
   

 • Correcció informàtica de tests psicològics de les proves incloses en diferents modalitats. Consulteu el nostre llistat  

Recursos i fons documental 

 Fons documental

 • Monografies, obres de referència i documents audiovisuals i multimèdia: aproximadament 10.000 volums en format físic i 25.196 en format electrònic.  

 • Tests psicològics, programes d'intervenció i jocs: 1.472 exemplars (a més de consultar el catàleg, pots consultar el recull per títols i matèries, amb tota la informació tècnica, així com els preus dels fulls de respostes i correccions informàtiques, si la prova n'incorpora)
      Llistat de tests psicològics/programes d'intervenció/jocs terapèutics: 281  

 • Publicacions periòdiques: 1.820 títols

 • Literatura grisa (tesis doctorals, jornades, congressos, etc.)

S'accepten propostes de compra de llibres i tests psicològics, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a biblioteca@copc.cat (les propostes no impliquen necessàriament la compra obligada dels documents). estarà en constant creixement adaptat sempre a les demandes i necessitats dels col·legiats i col·legiades.

Consulta del fons bibliogràfic

El fons documental en format físic es pot consultar a través del catàleg en línia que, a més a més, està integrat en el Catàleg Col·lectiu d'Universitats de Catalunya (CCUC).  

El fons de llibres electrònics és accessible a través de la base de dades Proquest One Psychology, amb accés amb previ registre i identificació a l’Àrea privada del web (25.609 títols); a més a més de la plataforma Odilo, en constant actualització.  

Les gestions de reserves, renovacions, sol·licituds de préstec a domicili,  es faran a través del catàleg en línia i, des de l’apartat de La Meva Biblioteca, amb prèvia identificació a l’Àrea privada, del col·legiat o col·legiada, precol·legiat o precol·legiada.

Preguntes freqüents

Per a més informació consulteu la secció de preguntes freqüents.