Secció de Psicologia de les Organitzacions i del Treball

La Secció de Psicologia de les Organitzacions es presenta com a espai de trobada i intercanvi d’experiències amb la finalitat d’incrementar la presència del psicòleg o la psicòloga de les organitzacions en els diferents àmbits de treball de l'especialitat.

Objectius generals

  • Fer difusió i incrementar la presència del psicòleg o psicòloga de les organitzacions en els diferents àmbits de treball de la seva especialitat i potenciar la seva integració i participació en les activitats de l'SPOT, dintre del COPC.

Objectius específics

  • Promoure la trobada i l'intercanvi de coneixements i experiències sobre temes clau d'interès professional i ciutadà, a través de jornades, debats, conferències, xerrades...

  • Establir i mantenir relacions o acords amb aquelles organitzacions i grups que afavoreixin tots els col·legiats i, particularment, els d'aquesta especialitat.

  • Oferir un punt de referència i suport als psicòlegs acabats de llicenciar que s'incorporin al món professional, dins l'àmbit d'actuació d'aquesta Secció.

  • Mantenir i potenciar les sinergies amb altres seccions, comissions o grups de treball homòlegs, nacionals o internacionals.

Composició de la Junta de la Secció

 
Nom Càrrec
Francisco Solano Romero González
Presidència
Marina Romeo Delgado 
Vicepresidència
Mª José Poza Lozano 
Secretaria
Reyes Pérez Fernández 
Tresorera
Clotilde Tesón Ruiz 
Vocalia
Rafael Díaz Cortinas 
Vocalia
Claudia Mata Soriano 
Vocalia
Cristian Fernández Saez 
Vocalia
Miriam Díez Piñol 
Vocalia
S’atendran consultes genèriques sobre exercici professional, propostes de grups de treball, propostes d’activitats formatives i suggeriments. Contacte: secciospot@copc.cat

Formacions

La Secció organitza periòdicament jornades i cursos d'actualització vàlids per acreditar la formació continuada dels psicòlegs i psicòlogues. La formació de la Secció de Psicologia de les Organitzacions i del Treball es pot consultar prement els següents enllaços:


Materials de la Secció

Rep tota la informació sobre  activitats, formacions i reunions de la Secció cada 2 mesos al teu correu electrònic

Subscriu-m'hi

Com a psicòleg o psicòloga col·legiat pots inscriure't a la Secció de Psicologia de les Organitzacions i del Treball. Fer-ho et permet sol·licitar la participació en els seus grups de treball, organitzar activitats de formació i participar a les assemblees i reunions de la Secció. A més, rebràs el butlletí informatiu de la Secció, de periodicitat bimensual, amb tota la informació sobre activitats, formacions i convocatòries de l'àmbit professional.

D'altra banda, com a col·legiat o col·legiada també pots inscriure't a les divisions professionals del Consejo General de la Psicología de España  ( www.cop.es  ). Per fer-ho cal estar donat d’alta, prèviament, a la secció del COPC corresponent.