Assegurances

El Col·legi ha signat un acord amb Brokers'88, corredoria d'assegurances, amb la finalitat de garantir a totes les persones col·legiades l'assessorament professional en matèria d'assegurances i oferir-los la més àmplia gamma d'assegurances del mercat en les condicions més avantatjoses, tant en preu com en cobertures.

Assegurança de responsabilitat civil

Assegurança col·lectiva de responsabilitat civil professional per als psicòlegs i psicòlogues al preu de 13 € anuals.

Aquesta assegurança cobreix reclamacions formulades contra la persona assegurada per la responsabilitat civil que li pugui ser exigida en l’exercici de la seva activitat professional de llicenciat / graduat en psicologia, així com les activitats col·legials pròpies de la persona prenedora, incloent l’activitat de mediació de conflictes, estant la persona assegurada legalment habilitada per exercir i en compliment dels requisits que per a l’exercici d’aquesta professió s’exigeixen en cada moment.

Com a novetat, la pòlissa inclou una nova cobertura de baixa laboral en cas d'agressió, de 60 €/dia amb un límit màxim de 20 dies l'any. Pots consultar les cobertures als fullets informatius de l'assegurança clicant damunt la imatge següent: 

       


A més, l'assegurança de responsabilitat civil professional també conté -sense cap cost addicional- un servei d'assistència jurídica telefònica, proveït per la companyia IRIS GLOBAL -de defensa jurídica per via telefonica-, que inclou: 

 • Assessorament legal sobre temes d'interès

  • Per al negoci: assumptes penals, laborals, mercantils, fiscals, administratius, i els relatius a la comunitat de propietaris

  • Qüestions d'índole jurídica personal: matrimoni, automòbil o drets com a persona consumidora

 • Gestió de multes: recórrer les sancions administratives imposades per vulnerar la Llei de Seguretat Viària

 • Accés a la xarxa d'advocats i advocades d'IRISGLOBAL  en condicions especials de contractació, en tots aquells casos en què es requereixi l'actuació d'un advocat o advocada.

 • Navegador legal, que ofereix dos serveis en línia amb els quals podràs obtenir models de documents legals i fer contractes interactius: "Models d'escrits" i "Elabora el teu contracte"  

Per contactar amb la companyia IRISGLOBAL, de defensa jurídica per a consultes telefòniques per al col·lectiu de psicòlegs i psicòlogues, només cal trucar al telèfon 91 572 44 15, comunicar que consulta una persona psicòloga col·legiada a Catalunya, indicant el seu nom i DNI.


Al següent enllaç pots consultar les condicions generals de la pòlissa, en aquest altre les condicions particulars i, per últim, el detall de cobertures, garanties i exemples de reclamacions.

Pots contractar-la emplenant el següent formulari:  Sol·licitud en línia

Per a qualsevol dubte o aclariment consulta les preguntes freqüents sobre l'assegurança de responsabilitat civil o contacta al telèfon  915 97 30 35.

Si ja ets titular de l’assegurança pots realitzar les gestions habituals (descarregar rebuts, modificar dades personals, comunicar un sinistre o sol·licitar la baixa) mitjançant el seuportal web.

Pòlissa de responsabilitat civil per a Societats professionals registrades al COPC

El COPC ofereix la possibilitat de contractar una pòlissa de responsabilitat civil professional de les societats professionals registrades al COPC amb un preu exclusiu mitjançant Broker’s 88. A més, el COPC subvenciona parcialment l’import de la pòlissa. Podeu obtenir més informació prement el botó. 

        RSC per a societats professionals  

Ciber assegurança

Per a persones col·legiades. Cobertura fins a 250.000 € d'indemnització per tots els danys derivats de:

Despeses de defensa, sancions, multes derivades d'estàndards de seguretat PCI, fiances, costos i despeses, pèrdues de protecció de dades, pèrdues per interrupció de negoci, pèrdues per extorsions cibernètiques.

 • Sol·licitar l'assegurança
  Prem el botó per emplenar la sol·licitud

            Fer una sol·licitud 

Assegurança de salut

Gaudeix de serveis mèdics de qualitat a un preu especialment negociat per a tots psicòlegs i psicòlogues col·legiats i els seus familiars.

 • Assegurança completa
  Amb totes les cobertures i serveis (especialistes, intervencions, hospitalització ...)

 • Els millors metges i hospitals
  Més de 50.000 metges i 800 centres sanitaris a la teva disposició.

 • Especial embarassades
  Visites al pediatre, proves diagnòstiques, preparació, control i assistència al part.

 • I a més ...
  Targeta sanitària personalitzada, urgències, ambulàncies, pròtesis, trasplantaments i molt més.

        Demanar oferta personalitzada

Assegurança de vida

Cobreix la defunció, la invalidesa i la incapacitat professional, ja sigui per malaltia com per accident.

Garanties

 • Assegurança principal

 • Defunció de la persona assegurada per qualsevol causa (malaltia o accident)

 • Invalidesa total i permanent. S'entén per invalidesa total i permanent la situació física irreversible, que determina la total inaptitud de la persona assegurada per realitzar qualsevol professió, treball, ocupació o activitat laboral

        Demanar oferta personalitzada

Assegurança d'accidents

Té un barem exclusiu per al psicòleg o psicòloga amb cobertura per a qualsevol invalidesa, total o parcial.

Alguns exemples de cobertura segons barem especial:

 • Pèrdua completa de la parla: 100%

 • Pèrdua completa d'una orella: 100%

 • Pèrdua completa de la visió: 100%

Objecte de l'assegurança
Garanteix un capital per als teus familiars en cas de morir accidentalment, al mateix temps que te’n garanteix un altre per a tu mateix en cas de patir una invalidesa total o parcial.

Garanties
La garantia principal, la mort, es pot complementar opcionalment amb les garanties d'invalidesa, assistència sanitària, doble capital per accident i triple capital per accident de circulació.

       Demanar oferta personalitzada

Assegurances de baixa laboral 

Assegura't el 100% dels teus ingressos des de només 14 € al mes. Ens encarreguem de tots els tràmits quan estàs de baixa.

 • Cobertures exclusiva per a psicòlegs i psicòlogues: doble indemnització

        Demanar oferta personalitzada 

Assegurança de dependència

Assegura un futur digne per a tu i la teva família en qualsevol situació: accident, malaltia o envelliment.

 • Assegura fins a 4.000 € al mes vitalicis i fins a 1.000.000 € en un pagament únic per dependència.

 • Es pot contractar fins als 70 anys i amb cobertura vitalícia

       Demanar oferta personalitzada