Secció Psicologia de la Intervenció Social 

La Secció de Psicologia d’Intervenció Social, amb el seus i les seves membres i Junta de la Secció es configura per poder dur a terme activitats de sensibilització i de formació vinculades a la psicologia social i comunitària. 

Objectius generals

 • La Secció de Psicologia d’Intervenció Social té per missió poder desenvolupar, dins del Col·legi i en altres àmbits, activitats de sensibilització i de formació vinculades a la psicologia social i comunitària. D’aquesta manera, es pretén que els psicòlegs i psicòlogues, altres professionals i la població en general puguin tenir més eines per comprendre les necessitats psicoemocionals de certs col·lectius socials i per millorar la intervenció social des d’un punt de vista psicològic.

Objectius específics

 • Seguir proposant activitats formatives que permeten als psicòlegs i psicòlogues millorar les seves competències i coneixements en intervenció social.

 • Tramitar des del COPC l’acreditació de Psicología de la intervención social que ha posat a disposició el Consejo Nacional de la Psicología.

 • Seguir treballant en cooperació amb altres seccions, col·legis professionals i entitats externes.

 • Seguir treballant cooperativament amb totes les iniciatives del Col·legi i d’altres institucions per donar suport en les mesures per afrontar la crisi per la COVID-19.

Composició de la Junta de la Secció

 
Nom Càrrec
Mònica Algueró Nieto
Presidència
Núria Casanovas Puigví 
Vicepresidència
Xavier Capdevila Urbaneja  Secretaria
Cristina Garcia Desplat  Tresoreria
M. Lluïsa Lozano Raimí 
Vocalia
Antoni Baena García 
Vocalia
Mª Jesús Rodríguez Carrero 
Vocalia
Ester Mercader Taberner 
Vocalia
Calamanda Vila Borralleras 
Vocalia
Seila Bustos Herrera 
Vocalia
Marina Calatayud Hernández 
Vocalia
Judit Bertobillo Cunill 
Vocalia

Formacions

La Secció organitza periòdicament jornades i cursos d'actualització vàlids per acreditar la formació continuada dels psicòlegs i psicòlogues. Podeu consultar la formació de cada trimestre al Programa d'activitats formatives del trimestre.

Materials de la Secció

Campanya "Això està passant a prop teu":

Guia per crear contingut i documents accessibles, del GT Psicologia i discapacitat

Llibre “Reflexiones en torno a la Psicología de la Intervención Social y el Sistema de Servicios Sociales” editat pel Consejo General de la Psicología de España, Divisió de PISoc. 

  Rep tota la informació sobre  activitats, formacions i reunions de la Secció cada 2 mesos al teu correu electrònic

  Subscriu-m'hi

  Com a psicòleg o psicòloga col·legiat pots inscriure't a la Secció Psicologia de la Intervenció Social. Fer-ho et permet sol·licitar la participació en els seus grups de treball, organitzar activitats de formació i participar a les assemblees i reunions de la Secció. A més, rebràs el butlletí informatiu de la Secció, de periodicitat bimensual, amb tota la informació sobre activitats, formacions i convocatòries de l'àmbit professional.

  D'altra banda, com a col·legiat o col·legiada també pots inscriure't a les divisions professionals del Consejo General de la Psicología de España  ( www.cop.es  ). Per fer-ho cal estar donat d’alta, prèviament, a la secció del COPC corresponent.