La Secció d’Emergències del COPC prepara una infografia per guiar els psicòlegs i psicòlogues que atenen presencialment a pacients amb ideació de suïcidi

L'objectiu és orientar l’acció del professional de la psicologia per fer front a una de les principals causes de mort d'arreu del món

La Secció d’Emergències del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha elaborat una infografia per guiar els professionals de la psicologia que s'encarreguen d'atendre presencialment a pacients amb ideació de suïcidi.

L'objectiu de la preparació i difusió de la infografia és orientar l’acció del psicòleg o psicòloga d'una manera visual i atractiva, i perquè tinguin present i accessibles tots els recursos i tècniques disponibles per fer front a una de les principals causes de mort d'arreu del món. 

Fes clic a la infografia Atenció presencial a pacients amb ideació de suïcidi i tingues-la present per quan necessitis tractar un cas així.

També pots consultar la infografia elaborada en llengua castellana Atención presencial a pacientes con ideación de suicidio.

Comparteix

Sabies que a les biblioteques del COPC pots trobar una gran varietat de jocs terapèutics?
Consulta el catàleg de la biblioteca i reserva els jocs terapèutics que necessitis. Ja que hi ets, dona un cop d'ull i reserva també les novetats de la setmana.