f

El COPC i totes les universitats catalanes i de les Balears que imparteixen el Grau de Psicologia presenten l’Escola Catalana d'Estiu de Psicologia

Del 8 a l’11 de juliol, neix una iniciativa pionera en la formació continuada de psicòlegs i psicòlogues que vol ser un punt de trobada per a l’àmbit professional i l’acadèmic.


L'Escola Catalana d'Estiu de Psicologia és un projecte fet a mida per a tu, una iniciativa pionera coorganitzada per totes les universitats catalanes i de les Balears amb Grau de Psicologia. L’esdeveniment vol ser un nou referent per a la formació continuada de professionals de la psicologia, que esdevingui un espai de trobada de la psicologia a Catalunya, especialment per a l’àmbit professional i l’acadèmic.

Amb aquest objectiu, del 8 a l’11 de juliol de 2024, l’Escola Catalana d’Estiu de Psicologia programa 16 activitats formatives, en horari de matí i tarda, que inclouen la màxima diversitat de temàtiques i àmbits 

professionals. Les formacions tenen lloc a l'edifici històric de la Universitat de Barcelona i hi ha formacions organitzades per les universitats amb Grau de Psicologia, tant públiques com privades, i pel COPC, que hi aporten alguns dels seus docents de més prestigi. La finalitat de l’Escola Catalana d’Estiu de Psicologia és acostar un cicle de formació contínua als i les professionals dels diferents àmbits laborals de la psicologia, al professorat universitari i també a estudiants, tant alumnes de màster oficial o títol propi, com de l’últim any del Grau en Psicologia.

En aquesta primera edició, la universitat que acull l’esdeveniment és la Universitat de Barcelona, i les formacions tindran lloc a la Facultat de Filologia i Comunicació de la UB, a la qual s'accedeix pel carrer Aribau, número 6. Per les posteriors edicions de l’esdeveniment es preveu que successivament tingui lloc en una universitat coorganitzadora diferent. En són organitzadores, a més del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, les universitats següents: Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona, la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida, la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat de les Illes Balears, la Universitat de Vic, la Universitat Oberta de Catalunya, la Universitat Abat Oliba CEU, la Universitat Internacional de Catalunya i la Blanquerna - Universitat Ramon Llull.

Tota la informació sobre les formacions és al web de l’Escola Catalana d’Estiu de Psicologia, així com els enllaços a la pàgina d’inscripció de cada activitat. Per consultar la informació més resumida, pots mirar-te abans el cartell i el díptic de l’esdeveniment.

Comparteix

f

Participa a la XIV edició del 'Premio Psicofundación Jóvenes Iniciativas de Emprendimiento en Psicología'
Es reparteixen dos premis de 3.000€ a la millor iniciativa investigadora i la millor iniciativa emprenedora empresarial dels professionals de la psicologia menors de 35 anys.