f

El COPC i l'ACAPPS cerquen professionals de la psicologia que hagin atès persones amb sordesa que es comuniquen oralment i les seves famílies

La cerca és fruit del conveni entre el Col·legi i l'ACAPPS i vol recollir l'experiència de col·legiats i col·legiades per tal de millorar l'atenció de la salut emocional d'aquestes persones.

El COPC ha signat recentment un conveni amb la Federació ACAPPS, de famílies i persones amb sordesa que es comuniquen oralment. 

Fruit d'aquest conveni, neix la necessitat de dur a terme una cerca conjunta de professionals de la psicologia col·legiats que tinguin experiència en el tractament de persones sordes oralistes - no en llengua de signes, que representa un col·lectiu amb necessitats i vivències molt diferents -.

L'objectiu de la cerca és elaborar un material de formació a partir dels coneixements que puguin aportar els i les professionals especialistes o amb experiència en aquest àmbit. El material que s'elaborarà a partir de les experiències recollides, i que compta amb el finançament del Departament de Salut i l'Ajuntament de Barcelona, vol millorar l'atenció de la salut emocional de les persones amb sordesa oralistes i les seves famílies. 

Com col·laborar-hi?

Si és el teu cas i vols col·laborar en la iniciativa, has d'enviar un correu amb l'assumpte "Crida psicòlegs i psicòlogues" i una breu descripció de la teva experiència a coordinacio@federacioacapps.org.

Un cop ho facis, o bé et demanarem fer una entrevista - presencial o en línia - de màxim una hora de durada o bé que responguis un qüestionari d'un màxim de 20 minunts de dedicació. 

Totes les persones participants apareixeran, si ho volen, als crèdits d'agraïment. 

El COPC espera que la iniciativa et sembli interessant i la comparteixis amb col·legues, persones i famílies amb relació a aquest col·lectiu.

Comparteix

f

El Psicurt rep 355 curtmetratges sobre salut mental a concurs
Un total de 345 obres competiran per arribar a la Secció Oficial i 10 a la Secció Educurt, dirigida a estudiants d’ESO, BAT i cicles formatius.