Club Social

El Club Social de la Delegació Territorial de Girona neix amb la finalitat d’aportar activitats d’oci i lleure als col·legiats i col·legiades tot potenciant la seva salut.

El Club Social de la Delegació Territorial de Girona neix amb la finalitat d’aportar activitats d’oci i lleure als col·legiats i col·legiades tot aprofitant els espais disponibles de les seves instal·lacions. La intenció és potenciar la seu i la salut dels col·legiats i col·legiades mitjançant la programació d’activitats professionals i/o lúdiques.

La Delegació Territorial de Girona del COPC va elaborar un vídeo recull de les primeres activitats, per tal que vegeu el clima de les activitats i el tarannà que prenen. Estem segurs que si el mireu, tindreu ganes de participar a les següents convocatòries.  Us hi esperem!

 
 

Si us interessa participar en alguna de les activitats, contacteu amb el Club Social a través de clubsocial.gi@copc.cat.

Properes activitats programades

PERPLEXITAT,
FOTOGRAFIES DE MERCÈ RIBERA

Perplexitat és un projecte inusual, perquè representa la ficció, els universos de la ment. Més informació

Inauguració de l’exposició
:
9 de juny, a les 19:00h

Durada de l’exposició:
Fins al 29 de juliol

SELVANS,
BANYS DE BOSC

Els banys de bosc són passejades tranquil·les en silenci i en lentitud en boscos, en grups petits i mitjançant guiatge.

Gaudeix dels boscos terapèutics: Els beneficis en la salut i el benestar es potencien, entre d’altres, gràcies a l’aerobiologia forestal, el caminar lent, el silenci, la relaxació, la respiració conscient, i una reconnexió amb l’entorn natural a través de tots els sentits.

Més informació

Data:
4 de juny

Horari:
De 10:00 a 14:00 h 

DANSA I MOVIMENT

DANSA-MOVIMENT uneix l'expressió artística amb la dimensió sanadora de la dansa. Aquesta unió crea una activitat molt extensa basada en danses ancestrals, exercicis de despertar sensorial - ritmes corporals i un viatge musical. 

Montse Llavoré és facilitadora de tècniques d'harmonització corporal amb més de 20 anys d'experiència.

Més informació

Inauguració de l’exposició:
28 de maig a les 11:00h fins les 13:00h

Assistents:
Mínim 6, màxim 12