La Junta de Govern convoca la Junta General Ordinària (JGO) el dia 14 de desembre de 2022

L’assemblea està prevista a les 18.30 h en primera convocatòria i a les 19.00 h en segona convocatòria i podrà ser seguida en línia o de forma presencial.

El passat dia 16 de novembre, la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) va acordar convocar la Junta General Ordinària (JGO) corresponent a maig-novembre de 2022 per al dia 14 de desembre de 2022 a les 18.30 h en primera convocatòria i a les 19.00 h en segona convocatòria.  Durant la reunió, es tractarà l’aprovació dels pressupostos i les assignacions de la Junta de Govern i altres òrgans per al 2023.  

Les mesures sanitàries actuals permeten que l’assistència a la Junta pugui ser telemàtica i també presencial, per la qual cosa s’habilitarà una pantalla gran a la sala de juntes del COPC perquè els col·legiats i col·legiades que ho desitgin puguin fer seguiment i també participar-hi des de la seu. Tanmateix, les votacions es realitzaran únicament de forma telemàtica.

El COPC garanteix que aquesta JG se celebrarà amb totes les garanties de seguretat i identificació dels i les votants.  


Inscripció i seguiment

Molt resumidament, el procediment serà el següent:

  1. Inscriure’s a la Junta. Les persones col·legiades que així ho desitgin poden confirmar l’assistència a la Junta General en aquest enllaç que estarà actiu fins al dia 13 de desembre a les 19 h. Serà imprescindible inscriure’s a través d’aquest enllaç per poder votar a la Junta.

  2. Accedir a la plataforma  Zoom, que permetrà seguir la Junta en directe, amb l’enllaç que enviarà el COPC a totes les persones inscrites.

  3. Accedir a la plataforma de votació e-Comitia,  amb el DNI i el codi que aquesta plataforma enviarà per correu electrònic i SMS un cop tancat el registre d’assistents.  

S'aconsella fer la inscripció amb temps per evitar qualsevol contratemps d'última hora. 


Documentació per la Junta General  

Els col·legiats i col·legiades podran consultar, en aquest enllaç i un cop registrats com a usuaris/àries del web, el Reglament complet que la Junta de Govern ha aprovat per aquesta Junta en línia, el Manual d’ús de la plataforma de votació (e-Comitia) i les instruccions d'accés i ús de la sala de videoconferència (Zoom). I al mateix enllaç, podran consultar tots els documents a aprovar durant la Junta. 


Consultes prèvies

Pel que fa al suport, el COPC facilita un correu electrònic, jgdesembre22@copc.cat, perquè els col·legiats i col·legiades puguin formular preguntes sobre els documents penjats, per tal que siguin contestades a la mateixa pàgina durant aquest període previ a la celebració de la Junta o bé durant la celebració de la mateixa. A aquest correu també podran adreçar les incidències tècniques que es puguin trobar amb el procediment de registre.  


Ordre del dia  

L'ordre del dia de la Junta General Ordinària (JGO)  serà el següent: 

  1. Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la Junta General Ordinària anterior (Ordinària 27/04/2022). 

  2. Informe de la Junta de Govern maig-desembre 2022.  

  3. Presentació i aprovació, si escau, del pressupost per a l'any 2023. 

  4. Presentació i aprovació, si escau, de les assignacions de la Junta de Govern i altres òrgans del COPC 2023.  

  5. Torn obert de paraules.  

El COPC espera la vostra participació.

Comparteix


El COPC commemora el 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones
La institució s’adhereix a dues declaracions institucionals i elabora una selecció de llibres digitals sobre el fenomen.