Preguntes freqüents sobre desenvolupament professional

Preguntes freq¨üents | Preguntes freqüents sobre sobre desenvolupament professional

No puc accedir a la Borsa de treball. Com ho he de fer?

A l’apartat de Borsa de treball trobaràs informació sobre el funcionament general de la plataforma. 

Per a més informació, contacta amb ocupacio@copc.cat.

Com puc fer visibles les meves dades al Directori Professional?

A través de “La meva Àrea Privada” a “El meu compte”, podràs accedir al teu menú, on trobaràs un subapartat anomenat “Activitat professional”.  

Aquí podràs emplenar les teves titulacions sanitàries, les dades del directori, els teus idiomes, i el mòdul de les teves dades de contacte a través del formulari “Empreses”.  

Per a més informació, contacta amb ocupacio@copc.cat.

Com es sol·liciten i es renoven les acreditacions d'expertesa professional? 

Pots sol·licitar una acreditació o renovar-la a l’apartat corresponent del menú del web: “Serveis al col·legiat – Acreditacions”.  

Hi trobaràs les acreditacions del COPC i les nacionals. Consulta els criteris, les bases i la documentació a aportar clicant a l’acreditació desitjada. 


Registre sanitari 

El Ministerio de Sanidad ha requerit a tots els col·legis professionals de l’àmbit sanitari que remetin la informació corresponent de les seves persones col·legiades. 

En el cas dels professionals de la psicologia, se centren en aquells col·legiats i col·legiades que siguin Psicòleg/òloga Especialista en Psicologia Clínica (PIR o Reconeixement del Ministeri), Psicòleg/òloga General Sanitari/ària (Màster en Psicologia General Sanitària o el Certificat d’Habilitació/Autorització per a l’exercici de la Psicologia Sanitària). 

Per tal de facilitar les dades, necessitem la vostra col·laboració. Només heu de seguir aquests dos senzills processos:   

  1. Accediu al següent enllaç, empleneu l’especialitat i adjunteu el document acreditatiu (és obligatori, sense el document no es pot fer el tràmit). Passades 24-48 hores laborables es validarà la documentació aportada. 

  2. Un cop estigui validada la documentació accediu novament a l'enllaç anterior i empleneu la informació de les dades del centre o consulta on esteu exercint (que ha d’estar autoritzat pel Departament de Salut). 

Per a més informació contacta amb registresanitari@copc.cat


Paral·lelament, recorda que el Reial Decret 640/2014, de 25 de juliol, pel qual es regula el Registre estatal de Professionals Sanitaris, en el seu Article 6, estableix que els centres sanitaris privats (inclosos els unipersonals) inscrits en el Registre General de Centres, Serveis i establiments sanitaris (REGCESS) de cada Comunitat Autònoma, estan obligats a comunicar les dades dels i les professionals sanitaris i dels i les professionals de l'àrea sanitària de formació professional inclosos en els seus registres. 


Tota la informació sobre com tramitar-ho la trobaràs a la pàgina del Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social.  


Pots consultar les dades dels centres sanitaris autoritzats a Catalunya en aquest enllaç.Vull registrar una consulta sanitària de menys de 100 m. Quins tràmits he de seguir?     

En virtut del conveni de col·laboració entre el Departament de Salut i el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, els tràmits a seguir són els que es determinen al document. Consulta el següent apartat de Professional Sanitari on trobaràs una guia detallada sobre com fer el tràmit telemàtic: 

Professional sanitari | Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya  Vull exercir com a psicòleg/òloga general sanitari/ària. Com puc obtenir-ne informació?

Revisa l’apartat de l’habilitació sanitària de professionals: Professional sanitari | Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya   

Per a més informació general contacta amb registresanitari@copc.cat. Preguntes freqüents

sobre formació

Preguntes freqüents

sobre atenció col·legial

Preguntes freqüents

sobre biblioteca