f

La Delegació Territorial de Lleida del COPC i la Comissió de Cultura organitzen la III Jornada Temàtica sota el títol "La bogeria i l'impacte dels ingressos psiquiàtrics, amb l’obra de teatre verbatim “A la deriva”.

La jornada tindrà lloc el divendres 22 de març, a partir de les 8.45 h, al CaixaForum de Lleida, Avda. Blondel 3.

El programa de la jornada comença a les 9.15 h amb la benvinguda i presentació de la Jornada, que donarà pas a la una taula rodona amb Martín Correa-Urquiza, professor Serra Hunter de la Universitat Rovira i Virgili, Rosa M Pérez, MD, PhD, Especialista en Medicina Legal i Forense i Ester Castan, psiquiatra i directora mèdica de Sant Joan de Déu Terres de Lleida.

Posteriorment, com en les dues darreres edicions, es durà a terme una representació de teatre verbatim. En aquesta ocasió l'obra representada serà A la deriva, d'Elies Barberà i Marta Montiel, sota la direcció de Lara Díez Quintanilla. La peça teatral parteix d'entrevistes a persones i familiars de persones que han viscut ingressos psiquiàtrics. Reflecteix com ha anat canviant el concepte d'ingrés psiquiàtric, com han evolucionat els tractaments i com n'és de diferent aquesta experiència per cada persona que la viu, així l'escena recull un cúmul de veus i ofereix una visió polièdrica.

Després de la representació teatral es farà un col·loqui amb què clourà la jornada.

Totes les persones interessades poden inscriure-s'hi en aquest enllaç i consultar el programa aquí.


Comparteix

f

La Delegació és present a la XII Setmana de la Psicologia organitzada per la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social juntament amb l’Associació-Comissió d’Estudiants de Psicologia
El vocal de la Junta Rectora de Lleida, Jorge Moya, hi ha assistit en representació de la Delegació. El tema transversal d'aquesta edició és "El dolor i el dol".