f

Vols participar a la Psicoxarxa Solidària i col·laborar amb el compromís i vocació de servei del COPC envers la societat?

La participació consisteix en oferir atenció psicològica amb una tarifa reduïda a persones amb pocs recursos econòmics.

La Psicoxarxa Solidària és un projecte creat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya l’any 2015 per oferir assistència psicològica a persones amb pocs o sense recursos econòmics i que no podrien assumir-ne la despesa. Actualment, el projecte compta amb la col·laboració de més de 120 professionals i 36 entitats, i atén  més de 200 persones anualment.  

Per què col·laborar amb la Psicoxarxa?
  • Per ajudar a altres persones que no tenen prou recursos.

  • Per vocació de servei i compromís social.

  • Per connectar amb altres realitats i fer xarxa amb altres col·laboradors i col·laboradores del projecte, intercanviar i compartir experiències i millorar la seva qualitat de vida.

  • Per tenir la possibilitat d’accedir a determinats cursos i formacions gratuïtes del COPC.

  • Per accedir a invitacions exclusives a diferents esdeveniments i activitats anuals, com ara sessions d’intercanvi clínic entre professionals, tallers de supervisió de casos de perspectiva de gènere, invitació a la trobada anual, etc. 

Quins són els requisits per col·laborar amb la Psicoxarxa?
  • Estar col·legiat o col·legiada al COPC i disposar de l’assegurança de responsabilitat civil.

  • Estar en situació d’alta a hisenda i/o autònoms o en situació de jubilació. 

  • Tenir experiència professional demostrable, en l'àmbit d'intervenció des del qual es vol col·laborar, establert a partir de 3 anys (3). **

  • Preferentment l’acompanyament psicològic serà mínim d’un any (1), exceptuant baixes a petició de l’usuari o situacions excepcionals per part del professional.  La periodicitat de sessions i modalitat d’atenció psicologia s’establirà directament entre el professional i la persona derivada a la Psicoxarxa.

  • Tarifa inicial de 10 € (mínima 5 €) per sessió. La tarifa s’establirà directament entre el professional i la persona derivada a la Psicoxarxa.

Consulta més informació al web del COPC i deixa't convèncer pel següent vídeo. 

 
 

També pots contactar amb l’equip a través del correu electrònic: psicoxarxa@copc.cat 

👉 Per a presentar la sol·licitud
 fes clic aquí

T’hi esperem! 


Comparteix

f

Primera activitat en línia amb opció de llenguatge de signes del COPC: Nocions bàsiques de deontologia i ètica adreçades a professionals de la psicologia
El proper 14 de maig, el Col·legi fa un pas més en la inclusió de la diversitat en programar una formació que també es pot seguir en llenguatge de signes.