Necessites una assegurança de salut sense copagaments, carències ni preexistències? Tens una oferta exclusiva

Els col·legiats i col·legiades del COPC tenen un preu especial amb Adeslas gràcies a l'acord amb Brokers’88.


Els col·legiats i col·legiades del COPC tenen una cartera d’assegurances molt avantatjoses a disposar gràcies a l’acord entre el Col·legi i Brokers’88. La més coneguda i contractada és l’assegurança de responsabilitat civil professional per als psicòlegs i psicòlogues, però n’hi ha de vida, d’accidents, de dependència.. i de salut.

L’assegurança de salut per a persones col·legiades és amb Adeslas. No té copagaments, carències ni preexistències i dona accés als millors metges, hospitals i especialistes. És una assegurança completa que inclou urgències, especialistes, proves diagnòstiques, hospitalització, intervencions quirúrgiques, assistència en viatge, rehabilitació, pòlissa dental i es pot contractar fins als 67 anys. Per a persones col·legiades del COPC, el preu és de 49,88 euros al mes.

Si t’interessa contractar-la només cal que facis clic en aquest enllaç a la promoció dels grans avantatges per a persones col·legiades del COPC. Segueix les instruccions i aprofita el descompte exclusiu!

en COPC

Comparteix

La Biblioteca digital del COPC t'ofereix molts avantatges que segurament desconeixes
Si el que prefereixes són els llibres en paper, però, aquesta setmana en tens 12 de nous.