Jornada de presentació i projecció de la pel·lícula-documental 'Història potencial de Francesc Tosquelles, Catalunya i la por'

El 15 de novembre, a l’Auditori Calàbria, professionals de diverses disciplines reconeixeran la tasca en el camp de la salut mental del protagonista del documental.


En el marc de les Jornades Intercol·legials 2022, la Comissió Sectorial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, organitza el proper 15 de novembre, a les 16.45 h, a l’Auditori Calàbria (C/Calàbria 66, Barcelona), la presentació i projecció de la pel·lícula-documental Història potencial de Francesc Tosquelles, Catalunya i la por dirigida per Mireia Sallarès i escrita per Joana Masó. La pel·lícula-documental és un reconeixement al Dr. Francesc Tosquelles per la seva tasca en la salut mental i la humanització dels malalts psíquics.

Després de la projecció de la pel·lícula, conversarem amb la directora del film en un debat amb veus de professionals de diverses disciplines que van coincidir en algun moment de la vida d’en Francesc Tosquelles.

Programa

  • 16.45 h Acollida i benvinguda a càrrec de  la Sra. Marta Fité, secretària del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya i comissària de l’acte.

  • 17.00 h Projecció de la pel·lícula Història potencial de Francesc Tosquelles, Catalunya i la por (2021, 135 minuts). 

  • 19.40 h Taula rodona amb  la Sra. Mireia Sallarès, directora de la pel·lícula, la Sra. Mercè Òdena, educadora social i membre del grup Sèniors del CEESC.  i la Sra. Àngels Vives, metgessa, especialista en Pediatria i Psiquiatria, que treballa com a metge psiquiatre a diversos dispositius de la xarxa pública de Salut Mental.

  • 20.30 h Fi de l’acte

L'acte és gratuït, però cal inscriure-s'hi prèviament en aquest enllaç al formulari d'inscripció que ha habilitat el Col·legi d'Educadors i Educadores Socials de Catalunya. 

en COPC

Comparteix

El 20 de novembre, conversa sobre ‘Cartes d’amor’ amb Àlex Casanovas, Lloll Bertran i la Comissió de Cultura
Aprofita la promoció de la Sala Versus Glòries per a col·legiats i col·legiades: entrada a 15 € per a totes les sessions, des d’avui fins a l’11 de desembre.