El Grup d’Investigació Internacional sobre l’Estil Personal del Terapeuta sol·licita les teves respostes per estudiar les variables que faciliten la cura personal de psicòlegs i psicòlogues

El professor de la Universitat Ramon Llull Sergi Corbella coordina el consorci d’investigadors de diverses institucions i universitats dels EUA, Argentina, Xile i Espanya.


Quin és el meu estil personal com a psicòleg o psicòloga? Com soc com a professional de la psicologia?

Si trobes rellevants aquestes preguntes t’interessarà participar en un estudi (d’àmbit internacional) sobre l’estil personal del terapeuta. Només cal contestar breument unes preguntes (et portarà menys de 15 minuts).

  • Els participants en l’estudi tindran accés gratuït a sessions específiques de formació sobre la temàtica (webinars) impartides pels professors i investigadors de l’estudi.

  • La teva participació contribuirà a millorar el coneixement sobre les variables del psicòleg/psicoterapeuta així com a millorar els programes formatius de psicoterapeutes.

T’animem que hi contribueixis i hi participis! Prem aquest enllaç per respondre les preguntesEl consorci d’investigadors constituït com a Grup d’Investigació Internacional sobre l’Estil Personal del Terapeuta ha endegat una investigació sobre les variables psicològiques que contribueixen al desenvolupament i la construcció de l'estil personal del terapeuta, així com també identificar aquelles variables que faciliten la cura personal del psicòleg o psicòloga.

Per tal d’obtenir la informació necessària per assolir l’objectiu de l’estudi, el grup d’investigació sol·licita contestar breument un conjunt de preguntes a les persones professionals de la psicologia, la psiquiatria i la psicoteràpia. Emplenar les respostes requereix menys de 15 minuts i com a contraprestació les persones participants tindran accés gratuït a sessions específiques de formació en format seminari web (webinar). L’equip d’investigació està format per membres de diferents institucions i universitats internacionals:  Fundación Aiglé (Argentina), UNED (España), URL (España), INICHUSA- CONICET (Argentina), UC Santa Bárbara (EEUU), Universidad de Tarapacá (Chile), Universidad Adolfo Ibáñez (Chile). Sergi Corbella, profesor titular de la Universidad Ramon Llull de Barcelona i col·legiat del COPC, n’és l’investigador principal i coordinador.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya anima a participar a l’estudi, els resultats del qual tindran gran valor per als psicòlegs i psicòlogues.


en COPC

Comparteix

Necessites una aplicació informàtica per gestionar la teva consulta?
Gràcies als grans avantatges del COPC pots provar BiIlage gratuïtament durant un mes i contractar-la amb un 15% de descompte.