f

La seu de la Delegació adapta les seves instal·lacions per a persones amb mobilitat reduïda

La reforma de l'escala d'entrada a la finca i la instal·lació d'un elevador que dona accés al replà de l'ascensor culmina amb un edifici apte per a l'accés de totes les condicions de mobilitat.

La Delegació Territorial de Tarragona ja és apta per persones amb mobilitat reduïda. La reforma d'adequació, que ha durat més de nou mesos, ha conclòs amb l'adaptació de l'escala per a persones amb dificultats de mobilitat.

La Junta Rectora de la Delegació té com a una de les seves prioritats la constant millora dels serveis envers el col·lectiu de persones psicòlogues de la demarcació, en particular, així com de la ciutadania en general. Un dels grans reptes era aconseguir l'accés a la Delegació a totes les persones que tenen dificultats en la mobilitat, ja que anteriorment els esglaons que hi havia fins a l'accés a l'ascensor ho impedien. Fruit de la insistència en aquesta millora per part de la Junta Rectora de la Delegació, s'ha aconseguit un edifici apte per a l'accés a totes les persones amb independència de la seva mobilitat.

Així doncs, des de la Delegació Territorial de Tarragona del COPC, iniciem un 2024 més inclusiu on tots aquells col·legiats i aquelles col·legiades poden gaudir de les instal·lacions tant per a formacions presencials com per fer totes aquelles gestions del dia a dia, com ara préstecs de biblioteca o qualsevol altra consulta.


Comparteix

f

La Delegació i l'associació Asperger-TEA del Camp de Tarragona sumen esforços per capacitar professionals de la psicologia en l'àmbit
La col·laboració produeix dues activitats de formació per formar en l'àmbit professional i augmentar professionals amb l'especialització per exercir-hi.