La Junta Rectora de la Delegació de Tarragona organitza la Jornada I per què no Parlar de la Mort als Infants i Adolescents? amb la Fundació Mémora

El proper 15 de febrer, en format presencial i en línia, amb inscripció gratuïta.


El 15 de febrer, de 9 a 15 h al Palau de Congressos de Tarragona, la Junta Rectora de la Delegació Territorial de Tarragona del COPC i la Fundació Mémora organitzen una Jornada per parlar de la mort – no del dol – i per posar en valor la importància de trencar el tabú i obrir espai de debat sobre la fi de la vida.

El programa de la Jornada I per què no Parlar de la Mort als Infants i Adolescents? inclou tres conferències, un contacontes i una taula rodona i de debat, amb la participació de: Montse Esquerda, amb Parlem de la mort als infants i adolescents; Xusa Serra, amb Com treballar la mort a les aules; Immaculada Díaz, amb Des del món màgic al pensament adult: com acompanyar als fills i filles.

La inscripció a la Jornada és gratuïta, en aquest enllaç a l’apartat de formació del web del COPC, i té un format híbrid, cosa que permet ser seguida presencialment –al Palau de Congressos de Tarragona- o en línia, des de qualsevol punt amb connexió a Internet.


Comparteix

La Delegació Territorial de Tarragona estarà present per primera vegada al Parc de Nadal de Reus
Sota el lema "Stop Bullying", els infants aprendran jugant com es pot posar fre a l'assetjament escolar.