La Delegació Territorial de Tarragona convoca el XlV Concurs de postals nadalenques

Les obres guanyadores s'utilitzaran per confeccionar la felicitació de Nadal de la Delegació Territorial de Tarragona del COPC. Hi ha 5 categories, i el termini màxim per presentar-s'hi és el dia 2 de desembre.

La Delegació Territorial de Tarragona convoca un any més el XIV Concurs de postals de Nadal, gràcies al qual dissenyarà la seva felicitació de Nadal. El concurs manté les 5 categories a què es va ampliar l'any passat, de manera que tots els familiars de col·legiats i col·legiades menors d'edat poden participar-hi, així com també els alumnes de centres d'educació especial de la demarcació de Tarragona, sense límit d'edat. Les 5 categories es divideixen de la següent manera:

Categoria 1: Fills, filles o altres familiars dels col·legiats o col·legiades de fins a 6 anys.
Categoria 2: Fills, filles o altres familiars dels col·legiats o col·legiades de 7 a 10 anys.
Categoria 3: Fills, filles o altres familiars dels col·legiats o col·legiades d’11 a 13 anys.
Categoria 4: Fills, filles o altres familiars dels col·legiats o col·legiades de 14 a 18 anys.
Categoria 5: Sense límit d’edat, alumnes de Centres escolars d’Educació Especial de la Demarcació de Tarragona.

Els participants de les categories 1, 2, 3 i 5 han de presentar un dibuix o manualitat amb temàtica nadalenca, però els participants de la categoria 4 poden presentar una postal amb format audiovisual que inclogui imatge i so al mateix temps, també amb temàtica nadalenca.

Hi ha tres vies de presentació:

  • Presencialment a la Delegació Territorial de Tarragona del COPC. El nostre horari d’atenció al públic és de dilluns a dijous de 9 a 19h i els divendres de 9 a 15h.

  • Per correu postal a l’adreça de la Delegació: Av Ramon i Cajal, 11, 1r -3a, 43001 Tarragona.

  • Per correu electrònic a l’adreça copc.t@copc.cat.

En tots els casos, el premi per al guanyador o guanyadora de cada categoria és de 100 € per adquirir material escolar, i les les persones concursants poden presentar les seves obres fins el divendres 2 de desembre de 2022. Les bases de la convocatòria, que cal seguir fil per randa, són en aquest enllaç al document adjunt a la notícia, i també si fas clic a la imatge del final. 

A la tradicional trobada Nadalenca de la delegació, que es celebrarà el dia 12 de desembre, es comunicaran els guanyadors o guanyadores i se'n farà l'entrega de premis. 

Esperem les vostres creacions!


Comparteix


Compartim Salut, la Jornada Salut i Emocions del proper 26 d'octubre a Reus
L'esdeveniment està coorganitzat per la Regidoria de Salut Pública i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus juntament amb la Delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i Centre MQ.