La Delegació Territorial de Lleida organitza dues tardes de cinefòrum amb documentals del Psicurt els dies 25 de març i 29 d’abril

El rayo rojo, de Jose Antonio López de Espinosa, i Maternitats, de Josep Varo, desenvolupen la temàtica de la malaltia mental i la discapacitat.

La Delegació Territorial de Lleida organitza, properament, dues sessions de cinefòrum amb documentals del Psicurt. La primera sessió, el 25 de març, amb la Delegació Territorial de Lleida El Rayo Rojo dirigit per Jose Antonio López de Espinosa. La segona, el 29 d’abril, amb Maternitats del cineasta Josep Varo. 

El Rayo Rojo parla sobre l’esquizofrènia i està protagonitzat per José Luís Martínez, músic de Barcelona que pateix aquesta malaltia. El documental compta amb la participació dels hospitals Clínic, Sant Pau i de la Vall d’hebrón, l’Institut Guttmann i un llarg etcètera d’institucions del País Valencià. Després del passi del documental, els públic assistent podrà entaular un col·loqui amb el director i el protagonista del film. Prem aquest enllaç al tràiler del documental per a més informació.

Maternitats aborda la temàtica de la discapacitat de la mà de quatre mares de persones amb diversitat funcional. Què passa quan els fills són diferents del que s’espera? Què passa quan el desig es converteix en adversitat? Al documental, i al col·loqui posterior, se’n parlarà amb el director i protagonistes. Per a més informació, prem aquest enllaç al tràiler del documental. 

Reserveu-vos les dates i seguiu atents als canals d’informació de la Delegació Territorial de Lleida, properament s’obrirà la inscripció als actes.

Comparteix


La Delegació Territorial de Lleida presenta un nou grup de treball en intervenció psicològica en mort no natural
El nou grup de treball és el primer de la Secció de Psicologia de les Emergències a la Delegació