Informació relativa als canvis en la política de seguretat de correus de Microsoft 

Només per a usuaris d’Outlook 2013 o d'una versió anterior amb correu corporatiu del COPC (afectacions en la versió escriptori)
             Microsoft en data 26 d'octubre del 2022 ha començat a desactivar l'autenticació bàsica, substituint-la per l'autenticació moderna i que afecta directament a l'Outlook 2013. Això significa que Outlook 2013, en la seva versió d'aplicació d'escriptori, perd la capacitat de connectar-se amb la consegüent impossibilitat de poder veure el correu.

             El COPC proposa a les persones col·legiades tres opcions per poder continuar consultant el correu:

              Fer servir l'eina web mail que la seva llicència @copc.cat li permet: la persona col·legiada té a la seva disposició l'Outlook Web de Microsoft O365. Amb aquesta llicència pot gestionar tot el correu sense haver de realitzar cap modificació de seguretat.

             En cas de problemes en el restabliment de la contrasenya, el COPC posa a disposició de persones col·legiades el correu suportcorreu@copc.cat (correu exclusiu per a aquesta finalitat).

              En el cas que el col·legiat o col·legiada vulgui continuant fent servir l'Outlook d'escriptori, pot adquirir, per part seva, una versió superior de l'Outlook, en les quals aquest problema ja no existeix, ja que l'autenticació moderna està disponible a partir de l'Outlook 2016.

              Com a tercera opció, Microsoft posa a disposició de les persones usuàries les següents indicacions:

             Aquesta solució és propietat de Microsoft i en cap cas del COPC i l'execució d'aquesta és responsabilitat de l'usuari, sense que el COPC, ni el departament TIC tingui participació en la gestió, desplegament ni resolució dels problemes derivats de la seva aplicació.