Grup de treball de Promoció de la Salut


L'any 2008 el DipSalut i el Fòrum Sanitari (actualment Fòrum Associació) varen signar un conveni de col·laboració pel qual es creava una aliança estratègica entre els col·legis professionals de l'àmbit sanitari de la demarcació de Girona. Actualment, set col·legis professionals treballen de forma multidisciplinària:

  • Col·legi de Farmacèutics de Girona (COFGi)

  • Col·legi Oficial d’Infermers i Infermeres de Girona (CODIGi)

  • Col·legi Oficial de Metges de Girona (COMG)

  • Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC)-Delegació de Girona

  • Col·legi Oficial de Veterinaris de Girona (COVGI)

  • Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i l’Esport (COPLEFC)-Delegació de Girona

  • Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT)-Delegació de Girona. 


L'objectiu principal és empoderar des de la promoció de la salut a professionals, mitjançant els col·legis professionals de Girona, per millorar la salut de les persones dels 221 municipis de Girona.

A més, cada col·legi professional que constitueix el Grup de Professionals per a la Promoció de la Salut organitza i dinamitza activitats pròpies adreçades específicament als professionals de la salut del seu àmbit professional. 

El grup vol afavorir l'actualització de coneixements, l'increment d'habilitats i la promoció d'actituds necessàries per millorar les competències dels agents que treballen en salut, com és el col·lectiu dels professionals de la psicologia. 

La promoció de la salut es inherent a la pràctica de la psicologia i un component clau per generar salut a tota la població. 

Hi descobriràs un espai dinàmic i de transmissió de coneixement multidisciplinari relacionats amb la promoció de la salut al web: https://www.promosalutgirona.org.