Capacitació d'Expertesa en Psicologia del Dolor

 Acreditacions     | Avaluació per la tinença d’armes de foc i processos selectius en cossos de seguretat

La psicologia del dolor pot definir-se com l'àrea de la psicologia que investiga, forma i aplica professionalment els coneixements sobre el funcionament psicològic en problemes o patologies que cursen amb dolor en contextos clínics, socials, educatius i sanitaris. 

Diploma Acreditatiu en Capacitació d'Expertesa en Psicologia del Dolor


El Diploma Acreditatiu en Capacitació d'Expertesa en Psicologia del Dolor resol els objectius de:

  • Certificar a professionals de la Psicologia que es dediquen a aquest àmbit i tenen experiència i formació adequades en dolor que els habiliti per a ser reconeguts com a persones expertes en dolor

  • Identificar els/les professionals de la Psicologia que realitzen la seva activitat en el camp del dolor, per crear una xarxa de col·laboració intra i interdisciplinària i facilitar  la seva localització a altres col·lectius que requereixin de persones psicòlogues amb formació en aquest àmbit per a la col·laboració en diferents tasques: assistència, assessoria, investigació, docència, etc.

  • Afavorir el reconeixement institucional i social del paper dels/de les professionals en psicologia en la seva tasca professional com a experts/es en dolor, diferenciant el seu treball del d'altres professionals que treballen en aquest àmbit.

  • Contribuir a l'adequada formació complementària de les persones psicòlogues que treballen en el camp del dolor i proveir d'uns criteris i guies sobre les competències necessàries que requereixi una persona psicòloga especialitzada en dolor.

Consulta tota la informació sobre l'acreditació en psicologia del dolor al document de les bases.

1. Document amb les bases (pdf)

2. Annexos

Annex I:   Currículum vitae 
Annex II:  Declaració responsable


Forma de pagament: L'import s'abonarà mitjançant targeta de dèbit/crèdit un cop hagis finalitzat la sol·licitud, a través de l'enllaç de pagament que rebràs automàticament al teu correu electrònic, per pagar en línia.

Sol·licitar l'acreditació