GT Coaching executiuSecció de Psicologia Coaching

Objectiu

Establir un marc de referència i observatori de l’exercici professional del Coaching Executiu i en l’àmbit laboral i de l’impacte que té aquesta modalitat de coaching en la transformació dels sistemes a través del canvi personal i professional que es produeix en els integrants dels seus individus, aplicant els seus propis recursos i habilitat i posant-los al servei d’aconseguir les fites empresarials.
 

 

Objectius específics

  1. Promoure activitat per estendre el coneixement teòric i pràctic del coaching executiu entre el col·lectiu de psicòlegs coach.
  2. Crear espais d’intercanvi entre els psicòlegs coach que exerceixin com a coachees executius per compartir experiències, metodologia, eines de treball i visió de futur.
  3. Promoure estudis i prospeccions que tinguin per finalitat identificar l’impacte que té el coaching en les empreses a partir de les aplicacions que s’han implementat fins el moment.
  4. Explorar possibles espais d’intervenció futurs i noves formes d’aplicació del coaching executiu en l’àmbit laboral, en els que, fins el moment, no s’hagin demostrat avenços.
 
Accedeix com a col·legiat/a per sol·licitar la teva inscripció a aquest grup de treball

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC