GT TCA i tractament psicològic de l’obesitatSecció de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia

Objectius

  • Aprofundir en els processos psicològics que intervenen en el comportament alimentari, les conductes de les persones i la regulació emocional a l’entorn de l'alimentació, per tal d'ampliar l'àmbit d'actuació professional del psicòleg/òloga i fer més visible els camps d'aplicació.
  • Aprofundir en les alteracions emocionals que es poden produir en malalts amb trastorns alimentaris i obesitat així com en les possibles comorbiditats afegides englobades dintre de l'àmbit de la psicologia clínica i de la salut i que impliquen una estreta relació amb la nutrició i la dietètica. Es pretén ampliar l'enteniment d'aquestes patologies des d'una visió global i sistèmica.
  • Intercanviar experiències entre els membres que pertanyen al grup per fomentar la riquesa de compartir coneixement i relacions interprofessionals.
  • Difondre i vehicular la comunicació si escau amb altres col·lectius implicats en l'àmbit de la salut, especialment entre el col·lectiu professional dels dietistes-nutricionistes per facilitar i ampliar horitzons multidisciplinars, establir nexes d'unió intercol·legial i impulsar projectes d'interès comú.
  • Fomentar el desenvolupament de l'encreuament d'ambdues disciplines: la nutrició i la psicologia, per tal de buscar nous reptes i àmbits d'intervenció multidisciplinar per millorar la qualitat de vida de les persones.
 

Responsable del grup de treball

Nom Càrrec
ANDREA ARROYO FERNÁNDEZ Coordinador/a
Accedeix com a col·legiat/a per sol·licitar la teva inscripció a aquest grup de treball

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC