GT Psicologia AeronàuticaSecció Psicologia de la Mobilitat i de la Seguretat

Objectius
 
Generals:
 
  1. Crear un grup de treball, dins de la Secció de Psicologia de la Mobilitat i la Seguretat del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), per donar a conèixer l'especialitat de la Psicologia Aeronàutica: quins són els seus trets diferencials, el seu àmbit d’aplicació i quina és la seva finalitat com a tal.
  2. Dotar al COPC d’un referent en l'especialitat de psicologia aeronàutica per fomentar el seu coneixement i divulgació envers els col·legiats.
 
Específics:
 
 
  1. Difondre i promoure  informacions i notícies relatives a la Psicologia Aeronàutica.
  2. Establir relacions i promoure la col·laboració i intercanvi d’experiències amb altres col·legis que ja disposen d’aquesta secció específica per implementar al nostre grup de treball.
  3. Iniciar relacions amb les entitats acadèmiques corresponents per establir les bases per, en un futur pròxim, poder disposar d'un postgrau d’aquesta especialitat fet a Catalunya.
  4. Participar i col·laborar amb les entitats que promouen el coneixement i divulgació d’aquesta especialitat.
  5. Realització d’accions, mitjançant els diferents suports de comunicació, de conferències i xerrades especifíques sobre la psicologia aeronàutica.
  6. En col·laboració amb l'Asociación Española de la Psicología de la Aviación: assistir a la Jornada anual i participar, si s’escau, en els estudis i investigacions que aquella pugui promoure.

Responsable del grup de treball

Nom Càrrec
MONTSERRAT LUCAS ALVARO Coordinador/a
Accedeix com a col·legiat/a per sol·licitar la teva inscripció a aquest grup de treball

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC