GT Supervisió en Psicologia CoachingSecció de Psicologia Coaching

Objectius
 
Generals:
 
  • Aprofundir en l'estudi i en l'aplicació pràctica de diferents models de supervisió en la Psicologia Coaching, per garantir tant la salut del coach com un procés eficient per al coachee.
 
Específics:
 
  • Constituir un equip de treball que es reunirà periòdicament, dins d'un espai de recerca, reflexió i aprofundiment sobre aquells temes recurrents que considerem important conèixer dins d'un procés de supervisió.
  • Crear un espai de grup per compartir experiències sobre casos que estiguem treballant, metodologies i eines de treball, a més de posar en pràctica, de forma vivencial, les eines treballades a nivell teòric.
  • Ajudar els membres del grup a créixer professionalment i a fomentar nous vincles al voltant de la Psicologia Coaching, mitjançant la participació col·legial transversal amb d'altres seccions, si escau.
  • Debatre i analitzar diferents models i perspectives de supervisió que puguin ser aplicats a la Psicologia Coaching i fomentar el COCP com un entorn de referència en la professionalització dels psicòlegs i psicòlogues coaches.
  • Addicionalment, difondre els resultats esmentats en el punt 4, previ comunicat a la Junta de la Secció.

Responsable del grup de treball

Nom Càrrec
CARME SOLÉ SÁNCHEZ Coordinador/a
Accedeix com a col·legiat/a per sol·licitar la teva inscripció a aquest grup de treball

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC