GT Psicoteràpia Psicoanalítica (Girona)Secció de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia

Objectius Generals

 
1.  Crear un espai de trobada a terres gironines de reflexió, debat i enriquiment interpersonal des de diferents models de treball de base psicoanalítica.
2. Fomentar un grup d’estudi i sessions clíniques que ens enriqueixin la nostra pràctica clínica, compartint lectures, bibliografia, formació, etc.
 

Objectius específics


1.   Crear un punt de trobada a les terres gironines de col·legues de professió que compateixen una mirada psicoanalítica i una formació rigorosa.
2.  Establir una xarxa de treball conjunta basada en el coneixement mutu de les fortaleses i especialitats de cada un dels seus membres.
3.  Obrir un espai de sessions clíniques on poder aportar l’experiència teòrica-clínica de cada un de nosaltres, que ens faciliti l’aprofundiment en un tema específic que acordem treballar.
4.  Proposar sessions puntuals interdisciplinàries per tal d’enllaçar la mirada psicoanalítica amb la d’altres camps i professionals d’altres disciplines amb els que col·laborem en la nostra pràctica clínica.
5.  Acostar el psicoanàlisi, i els temes específics que anem treballant, als altres membres del COPC, publicant un escrit a la revista del col·legi.
6.  Fer propostes i organitzar activitats en el marc de l’oferta formativa del COPC.
7.  Col·laborar amb altres GT del col·legi amb els que hi compartim interessos i projectes comuns.
 
 

Responsable del grup de treball

Nom Càrrec
LAURA BADOSA BARTRINA Coordinador/a
Accedeix com a col·legiat/a per sol·licitar la teva inscripció a aquest grup de treball

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC