GT Actualitzacions de la Psicoanàlisi en la Clínica del segle XXI (Girona)Secció de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia

Objectiu general

La transmissió de la psicoanàlisi tant en la seva vessant teòrica com clínica incloient les diferents escoles del psiconàlisi perquè considerem que enriqueix el treball clínic. Així també contarem amb col·leboradors d'altres disciplines com filòsofs, biòlegs, metemàtics, etc.
 

Objectius específics

La psicoanàlisi va sorgir a finals del segle XIX i començaments del XX. Des d'aquella època fins avui, s'han produït nombrosos canvis socials: la família s'ha transformat (no existeix només la família tradicional), la procreació s'ha modificat a partir de la incidència de la ciència i com a conseqüència els llaços de filiació; aparició de noves sexualitats, de nous malestars i nous símptomes.

És evident que aquests canvis han produït certs qüestionaments en alguns conceptes de la psicoanàlisi. Per aquest motiu estem interessats en investigar a partir de la clínica aquests canvis en la psicoanàlisi i transmetre'ls.

 

Responsable del grup de treball

Nom Càrrec
ENRIQUE C. ATZENWEILER BESCOS Coordinador/a
Accedeix com a col·legiat/a per sol·licitar la teva inscripció a aquest grup de treball

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC