GT Psicoteràpia EclècticaSecció de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia

Objectius

Aconseguir de la Psicoteràpia Eclèctica una idea lògica integradora, i evolucionar cap a estadis més madurs d'entendre la psicoteràpia i dur-la a la pràctica.

 Entre els objectius més específics tindrem com a fites:

  • Oferir rigor en el procés de canvi (oferir facilitat, rapidesa i rigor en els criteris de selecció de tècniques). En definitiva, oferir el rigor de l’aportació conceptual a tot el conjunt.
  • Constituir un equip compromès, que es reunirà (amb la redacció i entrega de l’acta corresponent), dins d’un espai de recerca, reflexió i aprofundiment.
  • Crear també un espai d’intercanvi per tal de compartir experiències sobre casos que estiguem treballant, metodologies i eines de treball, a més de posar en pràctica, de forma vivencial, les eines treballades a nivell teòric.
  • Una altra finalitat és que aquesta pertinença al GT ens ajudi a créixer professionalment i a fomentar nous vincles al voltant de la Psicologia Clínica, de la salut i psicoteràpia mitjançant la participació col·legial.
  • Addicionalment, el GT tindrà també com a objectiu difondre els resultats del seu treball en els àmbits de la psicologia i en la població general que es considerin oportuns, prèvia conformitat de la Junta de la Secció i de la Junta de Govern.

 

Responsable del grup de treball

Nom Càrrec
FRANCISCO JAVIER APARICIO FELIPE Coordinador/a
Accedeix com a col·legiat/a per sol·licitar la teva inscripció a aquest grup de treball

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC