Secció de Neuropsicologia


Presentació

La Secció de Neuropsicologia del COPC es formalitza el 27 de maig de 2013. La Neuropsicologia, però, ja té un llarga història dintre del COPC emmarcada en les activitats del Grup de Treball de Neuropsicologia i el Grup de Treball de Neuropsicologia Forense, adscrits a la Secció de Psicologia Clínica i de la Salut.

El Grup de Treball de Neuropsicologia, amb més de 15 anys d'història al COPC, va realitzar múltiples activitats entre les quals destaquen 2 processos d'acreditació d'expertesa en Neuropsicologia Clínica (2008 i 2012). En els dos processos, més de 150 neuropsicòlegs han estat acreditats com a experts en neuropsicologia pel COPC.

La creació de la Secció ha estat una de les fites més perseguides pel Grup de Treball de Neuropsicologia del COPC i és un gran pas per a la consolidació de la disciplina al Col·legi.

La nostra missió és la promoció d'uns estàndards de qualitat en la regulació i potenciació dels psicòlegs que treballen específicament com a neuropsicòlegs així com la difusió i formació en els diferents àmbits de coneixement en què té aplicació la neuropsicologia.

Objectius

  1. Consolidar la Secció de Neuropsicologia amb l'objectiu de mantenir i enfortir el projecte en el futur.
  2. Potenciar el desenvolupament professional, tècnic i científic, del psicòleg/òloga en l'àmbit de la neuropsicologia.
  3. Vetllar per l'exercici competent i rigorós de la professió.
  4. Consolidar, promocionar i revisar si s'escau l'Acreditació d'expertesa en Neuropsicologia Clínica.
  5. Fomentar la creació de Grups de Treball (GT) dins de la Secció i oferir assessorament, informació i suport als GT existents per tal de promoure la cooperació, l'intercanvi d'informació i experiència professional entre els/les membres de la Secció, altres Seccions del COPC i altres institucions.
  6. Oferir formació i actualització tecnicocientífica en l'àmbit de la Neuropsicologia.
  7. Establir sinergies i incrementar les relacions institucionals col·laboratives a nivell nacional, estatal i internacional.
 

Composició de la Junta

Composició de la Junta període 2014-2018
 
NomCàrrec
Oscar Pino i López President
Núria Bayarri i Gordi Vicepresidenta
Judit Sànchez i Gutiérrez Tresorera
Marta Balagué i Marmaña Vocal
Sara Carrillo i Molina Vocal
Ana Isabel Llorente i Vizcaino Vocal
Maria Quintana i Aparicio Vocal
Laia Tenas i Font Vocal
   
   

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC