Secció de Psicologia de les Dones, Gèneres i Diversitats


Composició de la Junta

Nom Càrrec
GEMMA ALTELL ALBAJES President/a
MARIA ROSER CIRICI AMELL Vicepresident/a
SARA MORRERES QUESADA Secretari/ària
MARIA SANCHEZ JIMENEZ Tresorer/a
MONTSERRAT GARCÍA MAS Vocal
JOCELYN GUERRERO GARCIA Vocal
MARINA PARTERA RIVEROLA Vocal
GRACIELA TRABA BENAVIDEZ Vocal

Objectius

 1. L'estudi de qualsevol qüestió que tingui com a eix central la perspectiva de gènere, entenent aquesta com la mirada que cal aplicar a qualsevol teoria i pràctica. Es pretén doncs, fer visible la necessitat de fomentar aquesta perspectiva en la disciplina psicològica i els seus diversos camps.
 2. La coordinació de les activitats col·legials que es duguin a terme des de la secció i per part de qualsevol de les seves membres.
 3. Fomentar el desenvolupament de la pràctica professional des de la perspectiva de gènere: mitjançant la promoció d'actes de formació, divulgació; i de promoure acords i relacions externes i interinstitucionals.
 4. Participar de forma activa en els òrgans del Col·legi encarregats específicament de la direcció de la formació en tasques de reciclatge i de formació propis, en els àmbits pràctic i teòric.
 5. La captació i generació de recursos per al desenvolupament de la secció.


Línies estratègiques

 1. Oferir des de la Junta de la secció un projecte amb una missió compartida, clara, motivada, amb diversos nivells de participació i útil per a la pràctica professional.
 2. Crear estratègies de comunicació interna i externa que puguin transmetre el projecte i les iniciatives, així com promoure la utilització de noves eines comunicatives que facilitin la participació.
 3. Dissenyar un treball realment transversal i de col·laboració amb la resta de les seccions.
 4. Donar suport continuat als Grups de Treball per tal que puguin assolir de forma efectiva i eficient els objectius que s'han proposat.
 5. Impulsar la formació: a partir de la detecció de noves necessitats, així com de l'ús de noves tecnologies.
 6. Crear espais específics de treball destinats a la captació de fons i la col·laboració amb altres entitats públiques i privades.
 

Guia de recomanacions per a la detecció de violència masclista en homes

 Clica aquí per descarregar el PDF en català

 

Com a col·legiat/ada podeu inscriure-us a les divisions professionals del Consejo General de la Psicología de España (www.cop.es), per fer-ho cal estar donat d’alta, prèviament, a la secció corresponent del COPC.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC