Servei d'Orientació Professional

Si estàs buscant feina o en procés de reinvenció professional, tens l'oportunitat de concertar una entrevista personal per a resoldre tots els teus dubtes referents a aquest àmbit. És un servei pensat i dissenyat per al nostre col·lectiu, especialitzat en el mercat laboral vinculat a la psicologia.

Si no saps cap on tirar i necessites una orientació per delimitar millor el teu perfil professional, revisar les teves eines de presentació, la teva estratègia per arribar a les empreses o clients que busques, o fer qualsevol altra consulta vinculada a la construcció del teu futur professional, pots sol·licitar una orientació professional al Col·legi Oficial de Psicologia Catalunya.

 

 

 

 Cada col·legiat i col·legiada pot rebre una orientació professional a l’any, ja que és un servei subvencionat pel COPC que ha estat recentment adequat per atendre cada situació:

  • Per als col·legiats/ades en situació d’atur amb quota especial, el servei és gratuït (la gratuïtat requereix estar donat d’alta a la borsa de treball i haver realitzat com a mínim un taller grupal de desenvolupament professional impartit pel COPC). 
  • Per als col·legiats/ades en situació d’atur sense quota especial i precol·legiats/ades, el servei d’orientació té un cost de 10 euros.
  • Per als col·legiats/ades actius que volen reorientar la seva carrera professional, el servei té un cost de 20 euros.

Nota 1 : Per aplicar la tarifa per a col·legiats en situació d’atur, cal aportar el document DARDO  (Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació) del Servei d'Ocupació de Catalunya.

Nota 2 : En cas que no es pugui assistir a una sessió ja concertada, serà necessari avisar amb dos dies d’antelació per poder-ne reservar una de nova. En cas d’absència sense justificar i sense preavís, no es podrà tornar a reservar l'orientació.

Pots enviar la teva petició a ocupacio@copc.cat, explicant els motius per els quals t’agradaria sol·licitar el servei d’orientació professional.

Un cop ens escriguis, et citarem per resoldre els teus dubtes generals de la professió en un primer assessorament de 30 minuts, on valorarem la possibilitat de derivar-te a una sessió d’orientació professional d'una duració aproximada d’una hora.

L’horari d’atenció de les orientacions serà el dimecres al matí, de 10:00 a 13:00 h, amb possibilitat de flexibilitat horària.

 
 

El COPC ofereix tallers grupals gratuïts d'orientació i assessorament professional, per a tots els col·legiats/ades

Aquest servei ofereix als col·legiats/des que es troben en una etapa de transició professional i busquen reforçar les seves competències, habilitats i estratègies per aconseguir un canvi professional amb major efectivitat.

Entre d'altres, es tractaran els següents punts:
 
  • Definició del projecte professional
  • Disseny d'un pla de màrqueting individual d'accés al mercat laboral
  • Metodologia i estratègies per aconseguir els objectius proposats
 

Consulta les properes activitats programades al cercador de formació (al filtre de cerca indica com a organitzador "desenvolupament professional")

 
 

 

Guia de bones pràctiques per a l'exercici de la psicologia a distància a través de les tecnologies de comunicació

La progressiva generalització de l'exercici de la psicologia a distància a través de tecnologies de comunicació, ja sigui íntegrament o parcialment, en què s’empren canals de comunicació no presencials, ha generat la necessitat de disposar d'una guia de bones pràctiques per tal de garantir la correcta prestació dels serveis de psicologia. Per aquesta raó, i l'any 2017, el Consejo General de la Psicología de España va editar la Guía para la práctica de la telepsicología
 
 
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC