Registre Estatal de Professionals Sanitaris

La posada en marxa del Registre Estatal de Professionals Sanitaris es farà efectiva durant el primer trimestre de 2019. Per aquest motiu, el Ministerio de Sanidad ha requerit a tots els col·legis professionals de l’àmbit sanitari que remetin la informació corresponent de les seves persones col·legiades.

En el cas dels professionals de la psicologia, es centren en aquells col·legiats i col·legiades que siguin Psicòleg/a Especialista en Psicologia Clínica (PIR o Reconeixement del Ministeri), Psicòleg/a General Sanitari (Máster en Psicologia General Sanitària o el Certificat d’Habilitació/Autorització per a l’exercici de la Psicologia Sanitària).

 

 

Per tal de facilitar les dades necessitem la vostra col·laboració. Només heu de seguir aquests dos senzills processos: 

 

  1. Accediu a https://www.copc.cat/mi-zona-privada/mis-especialidades/nuevo, complimenteu l’especialitat i adjunteu el document acreditatiu (és obligatori, sense el document no es pot fer el tràmit). Passades 24-48 hores laborables es validarà la documentació aportada.
  1. Un cop estigui validada la documentació accediu a https://www.copc.cat/mi-zona-privada/mis-datos-registro-sanitario i complimenteu la informació de les dades del centre o consulta on esteu exercint (que ha d’estar autoritzat pel Departament de Salut).

 

Paral·lelament, recordeu que el Reial Decret 640/2014, de 25 de juliol, pel qual es regula el Registre estatal de Professionals Sanitaris, en el seu Article 6, estableix que els centres sanitaris privats (inclosos els unipersonals) inscrits en el Registre General de Centres, Serveis i establiments sanitaris (REGCESS) de cada Comunitat Autònoma, estan obligats a comunicar les dades dels professionals sanitaris i dels professionals de l'àrea sanitària de formació professional inclosos en els seus registres.

Tota la informació sobre com tramitar-ho la trobeu a la pàgina del Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social

Podeu consultar les dades dels centres sanitaris autoritzats a Catalunya en aquest enllaç.


NOTA IMPORTANT:

L’últim pas és obligatori pel teu exercici professional, però NO ÉS OBLIGATORI per la sol·licitud voluntària de vacunació pels professionals sanitaris de l’àmbit privat.

 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC