Psicòlegs/òlogues Coordinadors de Parentalitat

La coordinació de parentalitat és una intervenció dirigida per psicòlegs especialitzats i adreçada a les famílies que tenen dificultats en les relacions post-separació. Se les ajuda a implementar els plans de parentalitat o acords de separació i divorci i a resoldre els seus desacords, sempre centrant-se en les necessitats dels menors.

 
Totes les persones membres d'aquest llistat han realitzat una formació especialitzada de 48h en coordinació de coparentalitat organitzada pel COPC. 

Al tractar-se d'una intervenció nova, el COPC ha comptat amb experts de Canadà i EEUU. Ha estat una formació pionera a Catalunya i a l'Estat espanyol, amb docents com el Dr. Dominic D'Abate i Aldo Morrone, del Consensus Mediation Center de Montreal, la Dra. Debra Carter, del National Cooperative Parenting Center de Florida, i el Dr. Larry Cohen, de Nova York. 

A més, totes les persones professionals del llistat compten amb experiència post llicenciatura o grau de, com a mínim, cinc anys en l'àmbit de famílies, divorci i alta conflictivitat. 

Coordinació de Coparentalitat, Suport per a famílies després d'un divorci. COPC 2018

 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC