Preguntes freqüents sobre formació

  • Com puc cercar una formació específica (cursos, conferències, cinefòrums, teatrefòrums, tallers, taules rodones, seminaris)?

Pots utilitzar el cercador d’activitats formatives emprant diferents criteris: paraula clau, temàtica, delegació, etc. També pots clicar sobre qualsevol dia del calendari web i et mostrarà les activitats programades per aquella jornada. A més disposes del PAF (Programa d’Activitats Formatives) en format digital o en suport físic.

 

  • Sóc col·legiat/col·legiada o precol·legiat/precol·legiada. Com puc inscriure’m a una activitat formativa?

Dins de la fitxa de l’activitat formativa, clica a la pestanya “Inscripció”. Segueix les instruccions que trobaràs a la pantalla i consulta la informació i normes generals.

 

  • No sóc col·legiat/col·legiada o precol·legiat/precol·legiada. Com puc inscriure’m a una activitat formativa?

Dins de la fitxa de l’activitat formativa, clica a la pestanya “Inscripció”. Segueix les instruccions que trobaràs a la pantalla i consulta la informació i normes generals.

 

  • Les activitats formatives del COPC són gratuïtes o de pagament?

Gran part de les activitats són gratuïtes i de lliure entrada, prèvia inscripció. No obstant això, determinats cursos i tallers són de pagament. Consulta les diferents tarifes i descomptes a la fitxa de l’activitat a la qual vulguis assistir. Pots utilitzar el cercador d’activitats formatives emprant diferents criteris: paraula clau, temàtica, delegació del COPC, etc. També pots clicar sobre qualsevol dia del calendari web i et mostrarà les activitats programades per aquella jornada. A més disposes del PAF (Programa d’Activitats Formatives) en format digital o en suport físic.

 

  • A qui he d’adreçar una proposta formativa?

Envia una petició per escrit adreçada al departament de formació.

 

  • Com puc obtenir un certificat d’assistència a una activitat formativa?

Per accedir al certificat cal que iniciïs sessió a la teva àrea privada i, al menú desplegable, escullis l’entrada “Les meves inscripcions”. Clica al botó “historial” i busca l’activitat formativa. Sota el títol de l’activitat trobaràs el botó per descarregar el certificat.

 

  • On obtinc el material d’una activitat formativa?

Per accedir al material d’una activitat formativa cal que inicis sessió a la teva àrea privada i al menú desplegable escullis la entrada “Les meves inscripcions”. Clica al botó “historial” i busca l’activitat formativa. Sota el títol de l’activitat trobaràs el botó “Accés a material” per descarregar-lo.

 

  • En quin idioma es realitzen les activitats formatives?

L’idioma de comunicació del COPC és el català. No obstant això, en funció dels ponents o docents, determinades activitats formatives es realitzen en castellà i en ocasions en altres idiomes (anglès, francès, etc.) amb traducció simultània o consecutiva.

 

  • No sóc una persona col·legiada ni precol·legiada. Puc inscriure’m a una activitat formativa?

Verifica primer si l’activitat és de lliure accés a la informació de l’activitat. Si és oberta a no col·legiats pots fer el registre web com a usuari i després clicar la pestanya “Inscripció” de la fitxa de l’activitat.

 

  • Vull utilitzar els canals de comunicació del COPC per anunciar les meves activitats formatives externes al COPC.

Informa’t de les condicions del servei al següent enllaç a Publicitat. Si hi estàs interessat, envia una petició per escrit adreçada al correu electrònic del departament de Comunicació i Màrqueting.

 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC