FAQS sobre assessorament fiscal i jurídic


Consulta les preguntes freqüents del servei d’assessoria fiscal del COPC, descarrega’t un model de factura o consulta l’assessor fiscal

A l'àmbit clínic el codi CNAE és el 8690 i a l'àmbit de recursos humans el codi CNAE és el 7830. Per altres activitats de serveis personals el codi CNAE és el 93050.

L’horari d’atenció presencial de l’assessor jurídic és en aquest enllaç a la pàgina de l’assessoria jurídica, i el de l’assessor fiscal en aquest enllaç a l’assessoria fiscal.


Per demanar ajuda o supervisió d’un cas, consulta de la pàgina de l’assessoria jurídica.

Sí, és necessària una autorització per escrit de les dues parts: pare, mare o tutors. També en casos de divorci i custodies compartides

Per llei cal conservar-les 5 anys tot i que és recomanable conservar-les un mínim de 15 anys.

Si es tracta d’un informe clínic, des de l'any 2014 es requereix ser psicòleg especialista en psicologia clínica, via PIR (exercici en àmbit públic i privat) o psicòleg general sanitari, via màster MUPGS (exercici àmbit privat). El límit d'actuació respecte d'un psicòleg clínic o sanitari és en el diagnòstic i/o tractament de trastorns, és a dir, únicament aquests professionals poden realitzar diagnòstics i/o tractament de trastorns.

Respecte l’avaluació amb tests psicològics, pots consultar el Código de Responsabilidades Profesionales en la Medición Educativa.

 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC