FAQS sobre els serveis col·legials

Pots consultar els serveis i avantatges col·legials al següent enllaç al Catàleg de serveis del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Ja no s’expedeix el carnet físic sinó que aquest està sempre accessible des de l’àrea privada de la pàgina web. Segueix les instruccions de l’enllaçper accedir-hi i visualitzar-lo

Per obtenir un certificat del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya només et cal seguir les instruccions d’aquest enllaç a Sol·licitud de certificats.

Les queixes, reclamacions i suggeriments es poden redactar i enviar al formulari Queixes, reclamacions i suggeriments.

Pots consultar els nostres horaris d’atenció, dies de jornada intensiva i festius a la secció Contacta’ns


Pots consultar els nostres horaris d’atenció, dies de jornada intensiva i festius a la secció Contacta’ns

Les oficines de Barcelona, Girona i Lleida estan adaptades. L'edifici on es troba la Delegació de Tarragona del COPC, en canvi, no està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Preguem que disculpeu les molèsties

A la pantalla d’inici de sessió de l’office365, clica a l’opció ¿No puede acceder a su cuenta? El departament d’atenció col·legial restablirà la contrasenya i t’enviarà una clau temporal (important: és necessari disposar d’una segona adreça de correu electrònic).

Les bústies de correu electrònic en desús durant més de 180 dies es consideraran inactives i, per tant, es procedirà a donar-les de baixa amb la consegüent pèrdua d’informació associada al compte de correu. En cas de tenir l’adreça redireccionada, cal iniciar sessió al compte @copc.cat com a mínim un cop cada 180 dies. Per normativa interna, en cas que se sol·liciti la baixa col·legial, un cop que aquesta es faci efectiva, es disposarà del termini d’1 mes per poder buidar la safata i avisar als contactes del tancament del compte de correu. Una vegada passat aquest període de temps, automàticament, es procedirà a anul·lar l’adreça del correu electrònic.


Sí, el COPC ha habilitat un tauler d’anuncis al web per oferir un espai o per cercar-lo. Si vols consultar el tauler o penjar-hi un anunci, segueix aquest enllaç al Tauler d'anuncis

Consulta les dates en què es faran les següents sessions i apunta-t’hi en aquest enllaç a Portes obertes i benvinguda col·legial. No és imprescindible ser una persona col·legiada.

El segell col·legial és una imatge en format jpg que mostra el nom, cognoms i número col·legial juntament amb el logotip del Col·legi. És un identificador de la teva condició com a col·legiat o col·legiada i una eina més per lluitar contra l’intrusisme. Pots utilitzar-lo com a peu de signatura de les teves comunicacions (correus electrònics, informes, documentació, etc.). Pots sol·licitar-lo i descarregar-te’l clicant al següent enllaç al Segell col·legial.

Envia una petició per escrit adreçada al departament d’atenció col·legial i en farem la gestió.

Els pagaments de persones col·legiades al COPC generen automàticament una factura que pots consultar i descarregar en aquest enllaç a Les meves factures.
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC