Serveis col·legials

 • Quins serveis m’ofereix el COPC?

Pots consultar els serveis i avantatges col·legials al següent enllaç al Catàleg de serveis del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

  

 • Carnet col·legial caducat/perdut/robat. Com puc demanar un duplicat?

Ja no s’expedeix el carnet físic sinó que aquest està sempre accessible des de l’àrea privada de la pàgina web. Segueix les instruccions de l’enllaç a El carnet col·legial, en format digital per accedir-hi i visualitzar-lo.

 

 • Com puc obtenir un certificat d’inscripció al COPC, d’estar al corrent de pagament o d’expedient professional?

Per obtenir un certificat del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya només et cal seguir les instruccions d’aquest enllaç a Sol·licitud de certificats.

 

 • Com puc fer una queixa/reclamació/suggeriment al COPC?

Les queixes, reclamacions i suggeriments es poden redactar i enviar al formulari Queixes, reclamacions i suggeriments del web.

 

 • Quin és l’horari d’atenció a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona?

Pots consultar els nostres horaris d’atenció, dies de jornada intensiva i festius a la secció “Contacta’ns”.

 

 • Tanqueu per vacances?

Pots consultar els nostres horaris d’atenció, dies de jornada intensiva i festius a la secció “Contacta’ns”.

 

 • Vaig amb cadira de rodes. El COPC està adaptat per persones amb mobilitat reduïda?

Les oficines de Barcelona, Girona i Lleida estan adaptades.

L'edifici on es troba la Delegació de Tarragona del COPC, en canvi, no està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Preguem que disculpeu les molèsties.

 

 •  No recordo la clau d’accés al meu correu electrònic corporatiu @copc.cat. No hi puc accedir.

A la pantalla d’inici de sessió de l’office365, clica a l’opció ¿No puede acceder a su cuenta? El departament d’atenció col·legial restablirà la contrasenya i t’enviarà una clau temporal (important: és necessari disposar d’una segona adreça de correu electrònic).

Les bústies de correu electrònic en desús durant més de 180 dies es consideraran inactives i, per tant, es procedirà a donar-les de baixa amb la consegüent pèrdua d’informació associada al compte de correu. En cas de tenir l’adreça redireccionada, cal iniciar sessió al compte @copc.cat com a mínim un cop cada 180 dies. Per normativa interna, en cas que se sol·liciti la baixa col·legial, un cop que aquesta es faci efectiva, es disposarà del termini d’1 mes per poder buidar la safata i avisar als contactes del tancament del compte de correu. Una vegada passat aquest període de temps, automàticament, es procedirà a anul·lar l’adreça del correu electrònic.

 

 • El Col·legi em facilita posar un anunci de lloguer de despatxos o compartir un espai?

Sí, el COPC ha habilitat un tauler d’anuncis al web per oferir un espai o per cercar-lo. Si vols consultar el tauler o penjar-hi un anunci, segueix aquest enllaç al Tauler d'anuncis.

 

 • Vull assistir a les sessions de portes obertes i benvinguda col·legial. Puc assistir-hi si no sóc membre del COPC?

Consulta les dates en què es faran les següents sessions i apunta-t’hi en aquest enllaç a Portes obertes i benvinguda col·legial. No és imprescindible ser una persona col·legiada.

 

 • Segell col·legial. Què es? Per què serveix? Com puc obtenir-lo?

El segell col·legial és una imatge en format jpg que mostra el nom, cognoms i número col·legial juntament amb el logotip del Col·legi. És un identificador de la teva condició com a col·legiat o col·legiada i una eina més per lluitar contra l’intrusisme. Pots utilitzar-lo com a peu de signatura de les teves comunicacions (correus electrònics, informes, documentació, etc.). Pots sol·licitar-lo i descarregar-te’l clicant al següent enllaç al Segell col·legial.

 

 • Com es tramita el registre o visat de signatura per a centres de reconeixement?

Envia una petició per escrit adreçada al departament d’atenció col·legial i en farem la gestió.

 

 • Necessites la factura d’un servei de biblioteca i/o d’una activitat formativa?

Els pagaments de persones col·legiades al COPC generen automàticament una factura que pots consultar i descarregar en aquest enllaç a Les meves factures.

 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC