Àrea privada

  • No puc accedir a la meva àrea privada (problemes amb la clau d’accés):
 
  1. No recordo la meva clau d’accés.

Si no pots iniciar sessió i has revisat que el teu número de col·legiat/ada és correcte,  utilitza la opció “Demanar clau provisional”. El sistema et demanarà que introdueixis la teva adreça de correu electrònic*. En pocs minuts rebràs una clau temporal que et permetrà accedir-hi.

*En cas que el sistema no reconegui el correu electrònic és possible que aquest no consti a la nostra base de dades. Contacta amb el departament d’atenció col·legial per realitzar la comprovació.

 

  1. He rebut una nova clau però segueixo sense poder accedir.

Si has copiat i enganxat la contrasenya rebuda, revisa que no hagis agafat espais en blanc a l’inici o final de la clau o prova d’introduir la contrasenya manualment.

 

  1. Cada cop que entro el sistema em demana que canviï la clau.

La clau temporal que et proporciona el sistema té una durada de 24h. Un cop rebuda la contrasenya cal modificar-la per una definitiva dins l’apartat “Les meves dades del portal”. A més, passat un any, per motius de seguretat, s’haurà de modificar.

 

  1. El sistema no em permet modificar la contrasenya

Revisa que la nova clau compleixi el criteris de seguretat indicats. Ha de tenir com a minin 8 caràcters, una lletra majúscula, una lletra minúscula, un numero i un símbol (@, €, %, #; &, $, etc). Et recordem que els signes de puntuació no s’accepten com a símbol.

 

  • Com puc modificar les meves dades personals i/o econòmiques?

Les dades personals i econòmiques es poden modificar per la persona interessada des de la seva àrea privada del web del COPC. Per fer-ho, clica l’enllaç a La meva zona privada.

 
  • Quines dades de l’àrea privada són obligatòries?

Els camps marcats amb un asterisc vermell són obligatoris (no cal que emplenis les dades bancàries). 

 

  • On es poden canviar les meves preferències de comunicació? Vull rebre l’InfoCOPC, el PsiAra, etc.

Per modificar les preferències sobre les comunicacions que reps, només cal clicar les que vols rebre en aquest enllaç a Les meves dades del portal .

 

  • Com puc canviar la foto del meu perfil professional o del carnet?

Per canviar la foto del meu perfil professional  o carnet digital només cal carregar-ne una de nova a aquest enllaç a Les meves dades del portal.

 

  • Què he de fer per actualitzar el meu perfil professional: afegir una empresa (consulta/centre/autònom), una titulació, idiomes, etc.?

Per actualitzar la informació del teu perfil professional has de seguir aquest enllaç a Les meves dades del portal  i fer-hi els canvis oportuns.

 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC