Quotes i bonificacions

  • Com puc obtenir els justificants de quotes per la declaració de renda?

Pots obtenir els justificants de les quotes abonades mitjançant el web del COPC.  Cal iniciar sessió a www.copc.cat, anar al menú personal, i dins l’apartat “Els meus justificants de quotes”, cal escollir el semestre i l’any del document que vols obtenir. En uns minuts podràs descarregar-te’l.

 

  • Quan es cobren les quotes?

Les quotes col·legials es cobren al gener i al juliol per rebut domiciliat (l’alta d’incorporació o reincorporació es paga per transferència o ingrés en el moment de la col·legiació). Pots consultar el detall de les quotes a l’enllaç a Com col·legiar-se | Quotes.

 

  • En quina casella de la declaració de renda puc deduir les quotes col·legials?

La casella per deduir-se les quotes depèn del règim d’alta (compte propi o compte aliè). Consulta la casella pertinent en aquest enllaç a Declaració de la quota col·legial a la renda 2018.

 

  • Naixement o adopció. Estic de baixa maternal. Tinc algun descompte?

El COPC aplica un descompte del 50% de la quota del Col·legi durant 6 mesos en les condicions que informa l'enllaç a Bonificacions a la quota del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

 

  • M’he jubilat. Puc obtenir una bonificació de la quota?

Les persones jubilades poden sol·licitar un descompte del 100% de la quota del COPC: consulta'ls a Bonificacions a la quota del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

 

  • Es pot aplicar una bonificació de forma retroactiva?

Les bonificacions no es poden aplicar de forma retroactiva (* a excepció de la bonificació per naixement o adopció – veure condicions a Bonificacions a la quota del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya-). Les bonificacions no són acumulables entre si.

 

  • Com puc saber si tinc aplicada una bonificació? Com puc saber quan caduca?

Pots consultar si estàs gaudint d’una bonificació i la data de finalització a la secció “Les meves dades econòmiques”.

 

  • La condició de persona col·legiada em suposa descomptes professionals?

Ser membre del COPC suposa el dret a contractar serveis amb descomptes exclusius per a professionals. Consulta’ls als següents enllaços:  assegurances de salut, d’accidents, de vida i dependència a Brokers '88, gestories a Gefice-asesores de empresa, bancs a tauler d'ofertes Banc Sabadell, etc.

 

  • De quins altres descomptes puc gaudir pel fet d’estar col·legiat o col·legiada?

La condició de persona col·legiada suposa un conjunt de Grans avantatges i/o descomptes en activitats d’oci: teatres, cinemes, viatges, restaurants, subscripcions a diaris, editorials, llibreries, carburants, centres odontològics, roba, complements, electrònica, etc. Consulta totes les promocions vigents en aquest enllaç als Grans avantatges del COPC.

 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC