FAQS sobre quotes i bonificacions


Les quotes col·legials es cobren al gener i al juliol per rebut domiciliat (l’alta d’incorporació o reincorporació es paga per transferència o ingrés en el moment de la col·legiació). Pots consultar el detall de les quotes a l’enllaç a Els meus justificants de quotes


La casella per deduir-se les quotes depèn del règim d’alta (compte propi o compte aliè). Consulta la casella pertinent en aquest enllaç a Declaració de la quota col·legial a la renda 2019

El COPC aplica un descompte del 50% de la quota del Col·legi durant 6 mesos en les condicions que informa l'enllaç a Bonificacions a la quota del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Les persones jubilades poden sol·licitar un descompte del 100% de la quota del COPC: consulta'ls a Bonificacions a la quota del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.


Les bonificacions no es poden aplicar de forma retroactiva (* a excepció de la bonificació per naixement o adopció – veure condicions a Bonificacions a la quota del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya-). Les bonificacions no són acumulables entre si.

Pots consultar si estàs gaudint d’una bonificació i la data de finalització a la secció “Les meves dades econòmiques”

Ser membre del COPC suposa el dret a contractar serveis amb descomptes exclusius per a professionals. Consulta’ls als següents enllaços: assegurances de salut, d’accidents, de vida i dependència a Brokers '88, gestories a Gefice-asesores de empresa, bancs a tauler d'ofertes Banc Sabadell, etc.

La condició de persona col·legiada suposa un conjunt de Grans avantatges i/o descomptes en activitats d’oci: teatres, cinemes, viatges, restaurants, subscripcions a diaris, editorials, llibreries, carburants, centres odontològics, roba, complements, electrònica, etc. Consulta totes les promocions vigents en aquest enllaç als Grans avantatges del COPC.

Pots obtenir els justificants de les quotes abonades mitjançant el web del COPC. Has d'iniciar sessió a www.copc.cat , anar al menú personal, i dins l'apartat "Els meus justificants de quotes" seleccionar el semestre i l'any del document que vulguis obtenir. En uns minuts podràs descarregar-te'l

 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC