FAQS sobre l'alta col·legial

L'única via per sol·licitar l'alta col·legial (o la reincorporació) és mitjançat el formulari web. No s'acceptaran col·legiacions de forma presencial. Per sol·licitar la incorporació al COPC cal emplenar el formulari d'alta i adjuntar la documentació requerida.

Pots consultar les quotes col·legials al següent enllaç a la pàgina Com col·legiar-se | Quotes del web.

L'import corresponent l'alta s'aplica a les noves col·legiacions i a les reincorporacions. En el moment de la col·legiació s'abonaran per transferència bancària o ingrés els imports corresponents a l'alta, la proporció mensual del semestre de la quota del COPC, la quota Consejo i, si es correspon, la fracció de la Derrama. Els posteriors cobraments s'abonaran per rebut domiciliat.

Un cop feta la sol·licitud web en un termini aproximat de 24-48 h rebràs un correu electrònic amb el detall de quotes i instruccions per fer el pagament per transferència o ingrés. Tens un termini de 10 dies per enviar el comprovant. Un cop validat, es farà efectiva l’alta.

Mida dels arxius adjunts: cada arxiu que adjuntis no pot tenir una mida superior a 3Mb. Els formats acceptats són .pdf, .doc, .jpg, .png.

Navegadors alternatius: En aquests moments existeixen diverses incompatibilitats amb el navegador Safari d'Apple. Us demanem que utilitzeu navegadors alternatius: Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, etc.

No sóc un robot: Cal marcar els quadres responent a la pregunta de seguretat, seleccionant les imatges requerides.

Quadre “he llegit i accepto...”: Primer cal clicar i llegir els enllaços “política de privacitat” i “avís legal” per poder marcar el requadre.

Camp de codi postal: Quan emplenis el codi postal NO premis el botó “intro”. Cal seleccionar la població que apareixerà en un desplegable.


Per sol·licitar la reincorporació al COPC cal emplenar el formulari web i adjuntar la documentació requerida (2 cares del títol i DNI/NIE i fotografia mida carnet)

Una persona precol·legiada és una estudiant de 3r o 4t del Grau de Psicologia, o de primer del Màster universitari si el cursa en qualsevol universitat espanyola i l’inicia com a molt tard 1 any després de la finalització del grau. La persona precol·legiada no pot exercir la professió fora de l’àmbit de pràctiques i disposa d’un paquet reduït de serveis que s’especifiquen als Avantatges de la precol·legiació. L’import anual (30 €) es descompta de l’alta si passa a ser persona col·legiada.
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC