Alta col·legial

  • Vull col·legiar-me. Com ho puc fer? Cal demanar cita prèvia? Cal aportar documentació presencialment?

L'única via per sol·licitar l'alta col·legial (o la reincorporació) és mitjançat el formulari web. No s'acceptaran col·legiacions de forma presencial. Per sol·licitar la incorporació al COPC cal emplenar el formulari d’alta i adjuntar la documentació requerida.

 

  • Quant costa donar-se d’alta?

Pots consultar les quotes col·legials al següent enllaç a la pàgina Com col·legiar-se | Quotes del web.

 

  • Com es paga l’alta?

L'alta s'aplica a les noves col·legiacions i a les recol·legiacions. L'alta, la part proporcional del semestre de la quota del COPC, la quota Consejo i, si es correspon, la fracció de la derrama, s'abonaran per transferència bancària o ingrés en el moment de la col·legiació. Els posteriors cobraments s'abonaran per rebut domiciliat.

 

  • Quant triga a fer-se efectiva una alta col·legial?

Un cop feta la sol·licitud web en un termini aproximat de 24-48 h rebràs un correu electrònic amb el detall de quotes i instruccions per fer el pagament per transferència o ingrés. Tens un termini de 10 dies per enviar el comprovant. Un cop validat, es farà efectiva l’alta.

 

  • Problemes per col·legiar-me. Errors habituals:

Mida dels arxius adjunts: cada arxiu que adjuntis no pot tenir una mida superior a 3Mb. Els formats acceptats són .pdf, .doc, .jpg, .png.

Navegadors alternatius: En aquests moments existeixen diverses incompatibilitats amb el navegador Safari d'Apple. Us demanem que utilitzeu navegadors alternatius: Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, etc.

No sóc un robot: Cal marcar els quadres responent a la pregunta de seguretat, seleccionant les imatges requerides.

Quadre “he llegit i accepto...”: Primer cal clicar i llegir els enllaços “política de privacitat” i “avís legal” per poder marcar el requadre.

Camp de codi postal: Quan emplenis el codi postal NO premis el botó “intro”. Cal seleccionar la població que apareixerà en un desplegable.

 

  • Com puc recol·legiar-me? Haig d’aportar novament el títol?

Per sol·licitar la reincorporació al COPC cal emplenar el formulari d’alta i adjuntar la documentació requerida (2 cares del títol i DNI/NIE i  fotografia mida carnet) 

 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC