Desenvolupament de la psicologia coaching a Espanya

La REVISTA bianual COACHING PSYCHOLOGY INTERNATIONAL editada per la "International Society for Coaching Psychology" (ISCP) publica en el seu últim volum (agost 2012) dos articles, reflex de les activitats que està duent a terme la CPC del COPC.

"The PRACTICE Coaching model adapted to the Spanish language. From PRACTICE to IDEACIÓN" (El model de coaching PRACTICE adaptat a la llengua espanyola. De PRACTICE a la IDEACIÓN) dirigit pel Professor Stephen Palmer, President de la ISCP, Director de la Coaching Psychology Unit de City University London i promotor del moviment internacional Coaching Psychology.

"The development of Coaching Psychology in Spain"  (El desenvolupament de la Psicologia Coaching a Espanya), dirigit per Josep Vilajoana, Degà del COPC, Vicepresident 2º del CGCOP y Vicepresident honorífic de la ISCP.

En ells es contextualitza els llocs del món on es parla espanyol, i català, la relació de psicòlegs estatals i els seus grups de coaching, les acreditacions professionals amb èmfasi en la de psicòleg/a coach del COPC i l'adaptació del model PRACTICE a la llengua espanyola. Mitjançant l'acrònim IDEACIÓN es dóna a conèixer la introducció d'aquesta adaptació a la llengua espanyola d'aquest model cognitiu-conductual basat en set passos.
 
Els resultats de l'adaptació del model PRACTICE al català i al castellà seran presentats en futurs congressos internacionals. 
 
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC