Comissió de Cultura del COPC

La Comissió de Cultura del COPC neix amb la voluntat de recuperar una tradició dels professionals de la psicologia: estar vinculats i tenir en el si de la institució un referent de la cultura amb qui compartir moltes experiències.

La intenció d'aquest projecte és fer visible el maridatge entre cultura i psicologia, així com enfortir el compromís amb la salut de les persones a través de l'art, que sovint és la màxima expressió de les emocions.

 

El Cor del COPC

Com a primera iniciativa i arran de la proposta d'una col·legiada, amb una àmplia formació i trajectòria en el camp musical, del Cant Coral i de la Direcció Coral, la Junta ha decidit impulsar i donar suport a la creació d'una nova formació musical: el Cor del COPC. Us animem a formar-hi part activa com a cantaires i, perquè tingueu una mostra de l'activitat del cor, us n'oferim un vídeo.
 
 
L'horari d'assaig és els dilluns de 20.30 hores a 23.00 hores a la sala d'actes del COPC (c. Rocafort, 129).

Si esteu interessats a formar-hi part podeu omplir la següent butlleta d'inscripció i enviar-la a dircor@copc.cat.
 
 
El mes de desembre de 2016 i, aprofitant el període nadalenc, el Cor del COPC va actuar a la residència per a gent gran 'Ficus' de Barcelona. L'actuació va ser un èxit i els assistents a la representació van participar a la cantada de cançons. 
 
Com sempre, en la celebració de l'acte del Patró de la Psicologia i de reconeixement de 25 anys de col·legiació, el Cor del COPC no va faltar a la cita i va oferir una petita actuació
 
 
 

2016, Any Shakespeare

El 2016, amb motiu de la commemoració de l'Any Shakespeare, la Comissió de Cultura ha desplegat un seguit d'accions relacionades amb la figura del dramaturg. Des de la psicologia ens hem acostat a l'univers de Shakespeare i des de la literatura del poeta ens aproparem al món de la psicologia.

 
Les principals activitats que ha dut a terme la Comissió de Cultura el 2016 han estat: 
 
  • Xerrada: Maridatge entre psicologia i art en el marc de l’exposició ‘#wrongplace’
  • Visita guiada a l'exposició de fotografies 'Madame Bovary, el retrato'
  • Teatrefòrum sobre 'Madame Bovary, una cuestión de género'
  • L'Òpera i Shakespeare, de la música a la psicologia
  • Les dones en l'obra de Shakespeare: Psicoanàlisi i literatura
 
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC