Club Social Delegació Territorial de Girona

 

 

El Club Social de la Delegació Territorial de Girona neix amb la finalitat d’aportar activitats d’oci i lleure als col·legiats i col·legiades tot aprofitant els nous espais disponibles arran del canvi de seu. La intenció és potenciar la seu i la salut dels col·legiats i col·legtiades mitjançant la programació d’activitats professionals i/o lúdiques.

A continuació podeu consultar les activitats programades per aquest trimestre de 2019.  Si us interessa participar en alguna de les activitats, contacteu amb el Club Social a través de clubsocial.gi@copc.cat

La Delegació Territorial de Girona del COPC va elaborar un vídeo recull de les primeres activitats, per tal que vegeu el clima de les activitats i el tarannà que prenen. Estem segurs que si el mireu, tindreu ganes de participar a les següents convocatòries.  Us hi esperem!

 

 

 

Activitats del quart trimestre de 2019

 

Exposicions

De l'11 d'octubre a l'11 de desembre
Seure o no seure

“Són cadires per seure?
Puc seure en aquesta cadira sense que es trenqui?
No són per seure, oi?
Si no són per seure, perquè són?”
 
Aquestes són algunes preguntes que el públic fa sovint quan veu les cadires de l'exposició per primera vegada. A l'artista, de vegades, li sorprèn que les hi facin, perquè l’activitat natural i quotidiana que fa amb aquest tipus de moble
l’ha portat a deixar de veure les cadires com un simple objecte per seure.
 
L'exposició de Fina Balp recull una mostra del que es pot fer amb una cadira quan deixem que la ment s'alliberi dels prejudicis i comencem a fer intervencions amb l'objectiu d'alterar, reutilitzar, transformar.
 

Del 12 de desembre al 12 de febrer
 
Barcelona 1948 - Montserrat Sastre és una escultora diplomada per l'Escola del Treball de la Diputació de Barcelona i per l'escola d'Arts i Oficis de la Generalitat de Catalunya en 1968. És l'any 1971 quan realitza la seva primera exposició individual exposant regularment fins avui i destacant la presència de la seva obra en espais públics com hospitals, parcs o places públiques així com en clubs esportius com el F.C. Barcelona i d'altres. La seva obra és principalment abstracta amb formes que evoquen diferents interpretacions. Utilitza diferents materials com el ferro, ceràmica, o marbres locals de diferent origen i la fusta de diversos llocs del món, cosa que l'ha portat a diferents formes de treball on l'addició o la subtracció de la matèria hi és present, encara que la talla de fusta és majoritària en la seva obra.
 
 

Càpsules de cinema

Dins del marc del Club social i cultural de la Delegació Territorial de Girona del COPC, la psicòloga i psicoterapeuta psicoanalítica Raquel Vidal Arandes ens presenta pel·lícules que es projecten a la Delegació Territorial del COPC de Girona el darrer divendres de cada mes.

Aquestes «càpsules» de cinema d'autor/independent, han estat curosament seleccionades i presenten un contingut especialment interessant per a tots els nostres col·legiats i col·legiades. Després de les sessions hi haurà un espai pel diàleg i l'intercanvi d'opinions que puguin sorgir al voltant dels aspectes més destacables de les projeccions.

  • 24 de gener de 2020, 19.00 h:  Projecció de Finding Vivian Maier. Col·loqui sobre la creativitat amb Raquel Vidal i Alfonso González.
 
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC