Benvinguda del degà

Des de la creació del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya hem treballat i treballem per garantir la qualitat i la defensa de les intervencions professionals, preservar la praxi de cada actuació i donar suport en el procés d’exercir-la.

El que ens mou vers el nostre col·lectiu és contribuir a la professionalització dels psicòlegs/òlogues col·legiats/ades i oferir serveis de qualitat que es transformin en eines útils i eficaces per al desenvolupament de la disciplina de la psicologia.

Si recorreu aquest lloc web descobrireu tots els serveis amplis i variats que el COPC posa a la vostra disposició. Teniu accés al catàleg de la biblioteca i del centre de documentació, a les inscripcions en línia a les diferents activitats formatives que organitzem, a consultar els diferents recursos per a fomentar l’ocupació i les certificacions d’expertesa, a conèixer els diferents avantatges comercials fruit dels convenis que tenim amb altres empreses i entitats, a participar en les seccions i grups de treball i a gaudir de serveis d’assessoria fiscal i jurídica, entre moltes altres informacions.

Amb l’objectiu de convertir-nos en una entitat innovadora que projecta eines i serveis útils i competitius per al nostre col·lectiu, volem facilitar-vos tots els tràmits col·legials de manera virtual a través d’aquesta mateixa plataforma. Les diferents gestions col·legials que necessiteu fer per al desenvolupament de la vostra professió dia rere dia, les teniu accessibles en tot moment. I com sempre, al darrere de la virtualitat hi trobareu un equip tècnic i administratiu professional i competent que us atendrà per resoldre els vostres dubtes i recollir els vostres suggeriments.

Volem ser una entitat oberta, transparent i facilitadora, un company en la professionalització dels psicòlegs i psicòlogues que s’adapta i creix juntament amb el nostre col·lectiu. I en aquesta línia estem avançant.

 

Dr. Josep Vilajoana i Celaya

Degà del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya

 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC