Benvinguda del degà

Imatge del Degà del COPC, Josep Vilajoana i CelayaDes de la creació del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya hem treballat i treballem per garantir la qualitat i la defensa de les intervencions professionals, preservar la praxi de cada actuació i donar suport en el procés d’exercir-la.

El que ens mou vers el nostre col·lectiu és contribuir a la professionalització dels psicòlegs/es col·legiats/es i oferir serveis de qualitat que es transformin en eines útils i eficaces per al desenvolupament de la disciplina de la psicologia.

En el procés de millora d’aquests serveis neix aquesta nova plataforma virtual per la qual esteu navegant i que aglutina l’eina de gestió col·legial i la pàgina web del COPC. Un canvi que busca la innovació, la usabilitat i la millora en la gestió i comunicació bidireccional entre els col·legiats/es i el COPC.

A partir d’aquest moment i a través de la vostra àrea privada podreu dur a terme diferents accions que van des de la inscripció a les diferents activitats formatives que organitza el COPC fins a la modificació de les vostres dades personals, passant per l’alta col·legial en línia, el préstec de documents, l’adscripció a seccions o grups de treball o la descàrrega de certificats.

Com en tot procés de canvi, estem davant d’una plataforma viva i en creixement, així que qualsevol comentari constructiu i de millora serà benvingut. Entre tots aconseguirem fer una eina útil, competitiva i que respon a les necessitats de tots els col·legiats/es.

Us animo, doncs, a navegar pel nou portal i a experimentar les diferents novetats que teniu a la vostra disposició.
 
Josep Vilajoana i Celaya
Degà del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC