El COPC i la Fundació Galatea preparen l'estudi més extens fet fins ara sobre les condicions de la professió

02-02-2017   |  Barcelona

Es tracta d'un estudi pioner a Europa, i els resultats hauran de permetre disposar de la informació imprescindible per protegir i orientar sobre la salut dels seus membres

El COPC i la Fundació Galatea preparen l'estudi més extens i complet que s'ha fet fins ara sobre les condicions del col·lectiu professional de la Psicologia a Catalunya.
 
Es tracta d'un estudi pioner a Europa, i els resultats hauran de permetre disposar de la informació imprescindible per protegir i orientar sobre la salut dels seus membres: d’una banda, conèixer la prevalença de malestar psicològic, desgast emocional i de determinades conductes saludables o de risc. De l’altra, saber quines condicions de treball incideixen a generar estrès en els professionals, per tal d’actuar en la prevenció i en la promoció de la salut.
 
Per participar a l'enquesta, fes clic aquí. (enquesta tancada)
 
L'enquesta de Salut, Estils de vida i Condicions de treball dels psicòlegs i psicòlogues a Catalunya vol ser una recopilació que compti amb el màxim nombre possible de dades, per treballar sobre una base fiable i així poder determinar les línies estratègiques per actuar en el futur.
 
El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) treballa amb una clara orientació final a la ciutadania i també, especialment, per proveir serveis de valor entre els seus col·legiats i col·legiades. Per tal d’avançar en ambdues direccions, el COPC va signar el mes de setembre de 2015 el conveni de col·laboració amb la Fundació Galatea, per afavorir la salut entre els seus col·legiats i col·legiades i, en conseqüència, afavorir també el benestar de les persones a qui atenen, assessoren o acompanyen.
  Etiquetes: COPC , Institucional

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC