Oscar Camps, Lorna Smith, Jaume Almenara (a títol pòstum) i Melchor Mateu col·legiats d’honor del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya

27-02-2018

• La distinció s’entregarà, avui, dilluns durant l’acte de celebració del Patró de la Psicologia.
• Durant l’esdeveniment s’entregaran els diplomes de 25 anys de col·legiació a tots els membres que compleixen aquesta condició.

Barcelona, 26 de febrer.- El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya entregarà avui, dilluns, dia 26 de febrer, la distinció de col·legiat d’honor a quatre personalitats vinculades al món de la psicologia: el Sr. Oscar Camps, fundador de l’ONG Proactiva Open Arms; la Sra. Lorna Smith, psicòloga americana reconeguda per la innovació en el tractament de pacients amb desordre de personalitat; el Dr. Jaume Almenara (a títol pòstum), exdegà del COPC i pioner en l’àmbit de la psicologia i de la comunicació social i, el Sr. Melchor Mateu, fundador de la Asociación Española de Dirección y Desarrollo de Personas. Aquest reconeixement vol posar de manifest com diferents persones contribueixen de diversa manera a la divulgació i l’excel·lència de la professió de la psicologia.

Camps, Smith, Almenara i Mateu es sumen ja a una llarga llista de noms, entre els quals destaquen el Dr. Ramon Bayés, introductor a l’estat espanyol de la psicologia conductista i experimental; la Dra. Mercè Pérez Salanova, primera degana del COPC; la Dra. Sara Berbel, actual directora general de Barcelona Activa; la Sra. Milagros Pérez Oliva, periodista i, el Dr. Miquel Vilardell, president de la Fundació Galatea.

A l’acte de celebració, s’entregaran també els certificats de 25 anys de col·legiació a tots els psicòlegs i psicòlogues col·legiats que compleixen aquesta funció. D’aquesta manera es vol reivindicar la maduresa d’una professió jove a Catalunya, però amb un impacte rellevant en el benestar de la ciutadania i en les relacions personals.

Actualment, el COPC compta amb més de 30 anys d’història i un total de 14.328 membres repartits entre la seu central a Barcelona i les seves delegacions territorials a Girona, Lleida i Tarragona. La seva missió és vetllar per la qualitat de les intervencions professionals, preservant i donant suport a la praxi de cada actuació, i garantir als ciutadans l’òptima qualitat de l'atenció i el servei. 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC