Presentació de la II Edició del PSICURT, festival de curtmetratges sobre salut mental

04-04-2017

• 4 d’abril 2017 – 11:30h – Sala d’Actes Ajuntament de Tarragona.

 
Per a la Delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) ha estat un plaer presentar-vos la segona edició del projecte cultural PSICURT, Festival de curtmetratges sobre Salut Mental, que es durà a terme del 2 al 8 d'octubre de 2017 a la ciutat de Tarragona.
 
Aquest festival té com a objectiu apropar, a la ciutadania, els diferents àmbits de la salut mental (prevenció, promoció i intervenció) a través del cinema. Es tracta d’un projecte
cultural, social i de salut que permet promoure la creació artística i la sensibilitat del públic al voltant de la salut mental alhora que projecta la ciutat de Tarragona com a referent
cultural.

Durant la presentació s’han donat a conèixer les bases del festival i les novetats d’aquesta segona edició, el vídeo promocional de l’edició 2017 i l’obtenció del certificat de qualitat 2017 concedit per l’"Asociación de la Industria del Cortometraje”. També s’han compartit les diferents activitats que s’estan realitzant per fer arribar el PSICURT als centres educatius de la província i treballar al voltant de la Salut Mental.

Al web www.psicurt.com trobareu tota la informació relativa al festival.

Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic a copc.t@copc.cat o per telèfon al 977.21.41.02.
 
Gràcies per la vostra assistència,
 
Delegació de Tarragona del COPC
 
 
 
       
 
 
 
 

 
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC