Presentació del llibre: "Neuropsicología de la Discapacidad Intelectual de origen genético", de Javier García-Alba, Susanna Esteba-Castillo i Marina Viñas-Jornet

Termini finalitzat
Categoria del curs: PRESENTACIÓ LLIBRE
Àrea: Interna
Referència: CR18000975
Aquesta obra constitueix el primer manual específic que aborda en profunditat i de forma actualitzada la neuropsicologia associada a les alteracions genètiques que cursen amb discapacitat intel·lectual. Es descriuen els aspectes genètics, cognitius i conductuals de les diferents síndromes amb causa genètica coneguda. 

Aquest llibre està pensat per a professionals del camp de la salut mental i de l'àmbit de la discapacitat intel·lectual que estiguin interessats en els aspectes cognitius i conductuals de base genètica associats a aquesta, així com para estudiants i persones que s'inicien en aquest món i necessiten disposar d'un manual de referència per conèixer millor les característiques fenotípiques de les diferents síndromes amb base genètica coneguda.
 

Autors:

Javier García-Alba, Susanna Esteba-Castillo i Marina Viñas-Jornet
 
 
     
 
 Per assistir a la presentació cal inscriure's a través de la web del COPC
 
                                                                                                                                                                                                     LOGO DIPUTACIO
Presentació d'un llibre que resulta de molta importància per als Professionals que s'exerceixen en l'àmbit de la Discapacitat Intel·lectual d'origen genètic. Es descriuen els aspectes genètics, cognitius i conductuals de les diferents síndromes amb causa genètica coneguda. Els avanços en el camp dels trastorns del neurodesenvolupament recollits en aquest manual posen de manifest la gran heterogeneïtat genètica i fenotípica que existeix en l'àmbit, sent de gran rellevància l'establiment de correlacions genotip-fenotip per a un correcte maneig i pronòstic.
 
C/ Rocafort, 129 - 08015 Barcelona
Telèfon: 932.478.650
Fax: 932.478.654
Data d'inici 14-12-2018
Data de fi 14-12-2018
Data d'inici de la inscripció 13-06-2018, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 13-12-2018, 20:00:00
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 2 hores
Sessions
Sessió 1 14-12-2018, 18:30 - 20:00
Barcelona - Sala d'actes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC